mandag 31. januar 2011

Puss, puss, så får du en suss..

Etter tips fra Elin om at elektrisk tannbørste var en stor hit blandt de små, og at de hadde billige og fine elektriske tannbørster på Clas Ohlson, fant vi ut at Daniel måtte ønske seg en elektrisk tannbørste. Så da bestemor lurte på hva han ønsket seg, var dette en av tingene som sto høyest på ønskelista.

Nå står det selvsagt en flunkende ny elektrisk tannbørste på badet her. Og Daniel er strålende fornøyd!! Han er fortsatt mest glad i å pusse selv da, og ikke like fornøyd når mamma eller pappa skal gå over etterpå. Men nå får han ihvertfall pusset litt ordentlig selv også, og så går det litt fortere når mamma og pappa skal gå over etterpå ;)

Tusen takk bestemor!

6 kommentarer:

Størstepia sa...

Så flott at han fikk en slik elektrisk tannbørste da!:-)
Vi slet lenge med småtten vi også, men etter at vi begynte å lese Karius og Baktus (og ha den på lyd-cd i bilen) hjalp det iallefall litt. Han fikk også en slik elektrisk tannbørste og det var også stas en stund. Litt opp og ned nå, men vi må bare minne ham på at Karius og Baktus kommer om han ikke pusser tennene:-)

Lykke til med videre tannpuss:-)
Ha en flott tirsdag!
Klem fra størstepia

Mariann sa...

Så bra tips. Kanskje jeg må en tur på Clas Ohlson en av dagene :). Håper dere er friske og raske.
KLEM

Renathe sa...

Gøy å finne tilbake til bloggen din :) Slettes ikke så dumt med elektrisk tannbørste nei, kanskje det må prøves her i hus også, protestene er som regel store når det er foreldrenes tur til å pusse :)

Elin sa...

Håper tannbørsten fungerer like godt hos dere som den gjør hos oss :) Den er fremdeles en hit her :)

Syns forresten den nye headeren din var utrolig fin! Herlige bilder av dere begge to! En flott forandring på en flott blogg :)

Gøril sa...

Jeg lurer på om vi skal herme, for tannpussen er stas så lenge vi pusser selv. "klare sjøl", men hun står i grunn bare å suger ut tannkremen.
Kanskje det blir spennende med en ny måte å pusse på..

Du, for en flott header du har laget deg.
Den likte jeg kjempegodt.
FLINKA.

Klarer ikke lage sånt selv jeg, tenker hjelp til alt. Men du, kan alt du.

mona sa...

Så koselig at noen likte headeren min da :) Jeg var ikke helt sikker på om jeg var fornøyd med den selv. Jeg har jo egentlig ikke greie på hvordan man skal lage sånne ting. Men da må den vel være fin nok til at jeg kan beholde den en stund da vel!? :)