tirsdag 11. januar 2011

Luksus


Når det koster kr 30,-  for pedikyr, 40,- for en halvtimes fotmassasje og 60,- for en times full body thai-massasje, så er det lov til å unne seg litt luksus! Vi har selvsagt funnet vårt faste sted (det var riktig nok onkel Thomas som hadde funnet stedet før vi kom), og er allerede godt kjent med alle damene som jobber der.

Vi pleier å gå mødrene sammen mens fedrene passer barna, eller omvendt. Damene på massasjestedet er selvsagt i ekstase hvis vi tar med barna en tur innom, sånn som vi gjorde i dag. Da tok gutta en økt først, før mødrene kom for å ta fotmassasje. Siden damene var så ivrige på å underholde barna, ble det like godt til at gutta satt og ventet til vi var ferdig med vår økt. Helt supert å få en halvtimes massasje mens barna blir underholdt!!
Damene her har forøvrig enda ikke prøvd å servere barna noe annet enn banan, så da slipper vi mødrene å bekymre oss for det også. Silje (mammaen til Daniels venninne på 7 mnd) ble lettere stresset da en dame i butikken skjenket brus i korken på brusflasken sin for å servere hennes lille. Det topper vel det meste til nå, hehe..

Håper alle har det fint der hjemme, med eller uten hverdagsluksus!

3 kommentarer:

Mariann sa...

Det hørtes herlig ut. Jeg kjenner jeg blir litt misunnelig... men dere har absolutt fortjent det :)
KOs dere videre.
KLEM

Størstepia sa...

Jeg er iallefall ikke missunnelig...
Ehh... JO.
Høres himmelsk ut:-)!
Gleder meg til det er min tur & dra til Thailand en eller annen gang igjen..

Klem fra størstepia

Pia sa...

Massasje og pedikyr og sånt må man unne seg når man er i Thailand, ja! Tror jeg tok massasje hver dag.
Hvis dere skal innom Bangkok eller en annen stor by, får du unne deg en time på en skikkelig skjønnhetspleie, med ansiktsrensing og greier. Det er jo så billig. Kos dere videre!