mandag 10. januar 2011

58 stikk...


Ja, ikke mindre enn 58 stikk har mor klart å få på bena. Det ser ut som om jeg har fått en eller annen form for byllepest, og jeg kan love at det ikke klør mindre enn hva det ser ut til.. Gutta er selvsagt lykkelige over at de har en "honningkrukke" liggende ved siden av seg, og kan vel skryte på seg sånn ca to stikk hver (og de stikkene er bittesmå). Det verste er at jeg er den ivrigste av alle når det gjelder å smøre på diverse myggmidler. Kanskje bugsene har fått det med seg, og har valgt ut meg for å være ekstra morsomme??

I natt trodde jeg at jeg skulle bli gal, siden det klødde så fælt. Og jeg måtte nok en natt ty til zyrtec, siden både eurax, monkey cream og en eller annen vidunderspray herfra ikke hjalp litt en gang. I dag har jeg vært innom apoteket og fått med meg en ny vidundersalve, som jeg satser på at har bedre effekt enn alle tidligere prøvde tingene til sammen ;)

Forresten så er jeg ganske sikker på at jeg fikk de fleste stikkene da jeg satt ute en kveld mens pappaen til Daniel fikk lille i seng. Så det er nok ikke "bedbugs", i tilfelle noen tenkte tanken..

Jaja, sånn rent bortsett fra dette, og at far helte kokende vann over tommelen sin i dag, så har vi det fortsatt som plommen i egget. Tiden går bare litt for fort.. Vi har jo ikke rukket å lengte hjem litt en gang, og plutselig er vi over halvveis i ferien.

7 kommentarer:

Gøril sa...

auauau, det så skikkelig vondt ut. Det er så ubehagelig når man får slike stikk som bare klør og klør, og det klør bare enda mer dess mer du klør, og til slutt får du jo bare angst.

Håper du blir snarlig bedre.

En stor klem til deg :)

Janet sa...

Oisann. Det var mange stikk. Jeg kjenner meg så igjen. Det er alltid jeg som blir stukket, jeg som er den ivrigste smøreren. Men må alltid ty til zyrtec til slutt.
Så gøy at dere har det så bra, og at lillegutt koser seg sånn. Herlig.
Ps. Kjekt at du ville være med i min lille Give away. Og så helt fra Thailand da! Lykke til, og kos dere videre :)

Stine sa...

Haha, er som å se beina mine da vi var i Thailand da storebror var 6 mnd!! Og jeg får normalt sjelden myggestikk!! Et lite tips om du har med deg sinksalve... Smør på før du legger deg, det hjelper litt ihvertfall!! Jeg har brukt sinksoraywn til aderma på myggestikk nemlig! Den funket flott på vannkoppene til storebror og ok på myggestikk! Nyt videre! Thailand er virkelig smilets land!

Pia sa...

Plagsomt! Jeg er også attraktiv - pleier å fa oppspiste bein...

Størstepia sa...

Æsj, det der så ikke deilig ut!!!
Sånn ender jeg opp som regel også, mens gutta slipper unna. Får håpe de finner en vidunderkur til deg der nede...
Kos dere masse videre - ser fantastisk ut på alle innleggene dine!
Klem fra størstepia her i nord hvor det er kaldt....

Anne-Marte sa...

Ouch... Det bildet der har jeg sett før - av mine egne føtter da jeg var på Ko Samui for snart ti år siden... Den gangen mistenkte jeg sandlopper eller noe, siden jeg bare hadde dem på beina. Svært lite behagelig, uansett hva det er!

mona sa...

Hihi, det er jo en liten trøst å vite at jeg ihvertfall ikke er alene ;)
Takk for tips og "god-bedring-ønsker"! Og det kan gjerne hende at det er sandlopper som er synderen -æsj! Jeg har forøvrig noen på armene også, men majoriteten er lokalisert fra rumpa og ned..