søndag 9. januar 2011

Bate, bate


De fleste barn er vel glad i å bade, og denne karen er intet unntak. Så snart vi nevner ordet "bade" løper han rundt og roper "bate, bate, bate!!" Og hvis jeg sier at vi skal ut å bade, så finner han frem sandalene, og er klar til å gå ut døra på 1-2-3. Det er utrolig morsomt å se hvor mye han koser seg når han er i vannet!!

Da jeg var en siste tur på apoteket før avreise, kom jeg over noen ørepropper som heter maxbehag ørepropper, i myk silikon. De er virkelig supre for en liten gutt som nylig har hatt sprukken trommehinne. Vi fikk også et godt tips om bomull innsatt med vaselin. Dette har vi ikke prøvd enda, siden proppene har fungert så fint.
De første dagene var han ivrig på å dra ut proppene så snart vi hadde satt de på plass, men nå lar han de stort sett være. Jeg fikk forresten også et supert tips om sånne pannebånd man kan kjøpe. Etter litt googling viste det seg at det var sånne bånd som var fine å bruke utenpå proppene, sånn at proppene skal holde seg på plass. Om noen skulle være interessert, så kan dere lese mer her.

Ellers så er mor selvsagt veldig nøye med smøring. Faktor 50 blir påsmurt flere ganger daglig fra topp til tå, og så bruker vi uv-dress og solhatt når solen er fremme. Jeg tror nok ikke det er noen fare for at lille hverken blir solbrent eller brun ;)

2 kommentarer:

Elin sa...

Den O'store Thailand-uv-dressen hihi!!

Så godt å høre at det har ordnet seg fint med ørepropper sånn at Daniel får bade så mye han vil! Tror en tur der nede i varmen uten en avkjølende dukkert kunne ha blitt veeeldig pyton.

Gøril sa...

Bading er stor stas her også ja.
Ser ut som Daniel er like blid som ei sol hver eneste dag. Hvordan er formen hans nå? Virker å være i toppslag.

Savner bilder av mammaen da ;-)

Ha en fin dag.