onsdag 12. januar 2011

Herlig ferie!

I dag har vi hatt første dagen med skikkelig knallvær. Bungalowen til våre venner ligger heldigvis så perfekt til at det er skygge foran den. Det er et must når man har med seg små barn på sånne steder som dette!! Det er så fint at barna kan leke i skyggen, og at vi kan ha de ute i vognene når de skal sove. Så kan man bare gå ned en liten trapp, og der har man full sol, strand og sjø. 
Så når barna sover i vognene sine under palmene (som vi selvsagt har sjekket at ikke har kokosnøtter som kan falle ned), så kan mor og far svømme og kose seg i solen. Herlig, herlig!!


Her har du utsikten fra bungalowen :)

Selv bor vi nå på et hotell fem minutters gange derfra. Her har vi et fint og romslig rom i tredje etasje med stort, fint bad og stor balkong ut mot svømmebassenget (som vi ikke har brukt, og sikkert ikke kommer til å bruke heller). Dessuten har vi gratis internett på rommet, noe mor setter pris på ;)

De fleste dagene går vi herfra når vi spiser frokost, og er ikke tilbake før lille skal legge seg. Så tar vi oss en dusj, og koser oss på balkongen med å lese litt bok/blad, blogge og lese litt nyheter (og kanskje noen andre blogger..). Vi lurte litt på hvor lenge vi kunne levd på denne måten før vi hadde begynt å lengte hjem, og konkluderte med at vi kunne nok ha gjort det ganske lenge!!


Daniel er virkelig i en morsom alder nå, og har mange rare påfunn. Vi mødrene tok med oss barna for vår daglige luksus i dag. Da jeg hadde lagt med ned for å få massasje, ble Daniel sittende ved siden av meg. Og mens vi ventet på at damen skulle komme, begynte han like godt å massere meg skikkelig på magen. Haha, da snakker vi et barn som har vært litt for mye på massasjestudio i det siste.. Alle damene der lo godt, og det var det første de fortalte til pappaen til Daniel da han kom inn døra litt senere. Fineste gutten vår!

6 kommentarer:

Hegeslilleboble sa...

Hehe, så herlig han er! Høres helt toppers ut!! Nyt resten:)

Wenche sa...

Kanskje han har plukket opp noen triks og kan fortsette å gi massasje når dere kommer hjem? ;-)
Han er ihvertfall helt utrolig skjønn på det siste bildet der. En ordentlig nydelig gutt har dere!

Pia sa...

Åh, det ser så herlig ut!

Størstepia sa...

Mener å kunne ha levd sånn en ganske god stund jeg også...
Mannen hadde nok blitt litt rastløs, men JEG hadde kosa meg glugg ihjel med å lese bøker, slappe av og kose meg med blogging på kveldene.
Kjedelig utsikt fra den bungalowen også da...

Klem fra størstepia

Siw Aina sa...

Kan du ikke sende Daniel hit da?
Jeg hadde alldeles ikke takket nei til en deilig massasje ;)

Ser helt fantastisk ut foresten. Jeg hadde nok kunnet bo slit ett år, minst! Nyd dagene og hverandre.

Klem

Elin sa...

Fytti katta! Det er jo rene postkort-bildet jo... Idyllisk! Ja jeg kunne også bodd sånn leeeenge :P

Fiiine Daniel med det herligste smilet! Kan tenke meg han har det som plommen i egget der nede han også!

Klem!