fredag 7. januar 2011

Late dager

 Her i Thailand har vi det fortsatt helt supert. Vi gjør ikke de store tingene om dagen, men tar livet helt med ro. Vi står opp sent og tusler avgårde for å spise litt frokost. Der møter vi gjerne Thomas, et vennepar og deres lille jente på 7 mnd.
Etter frokost tusler vi bort til der venneparet vårt bor, siden de har perfekt beliggenhet på sin bungalow. Der bader vi og koser oss, gjerne frem til lille skal sove. Etter litt lunch og en liten "formiddagslur", tusler vi litt i "byen" her, tar litt massasje - pedikyr eller lignende eller bader litt mer. Plutselig er dagen på hell, og det er klart for nok en deilig middag.
Nå ser det ut til at vi begynner å komme inn i en grei rutine med sovingen også, hvor lille er lenge oppe om kvelden, står opp sent om morgenen og sover sen "formiddagslur" - noe som passer oss utmerket!

Dessverre, så har vi bare hatt regn og overskyet i dag også. Men heldigvis så er det fin temperatur, så vi koser oss allikevel.

I dag var også siste kvelden med onkel Thomas, siden han starter på hjemreisen i morgen. Vi synes selvfølgelig det er litt trist at vi ikke fikk timet reisene våre sånn at vi var her samtidig hele turen, men det er jo supert at vi ihvertfall fikk noen dager sammen!

Vi håper at alle har det fint der hjemme, og at dere ikke snør bort!

1 kommentar:

Wenche sa...

Det høres ut som en perfekt ferie!
Total avslapping. Kos dere videre!
Jeg vet ikke om noen som har fortjent det mer enn dere. :-)