torsdag 6. januar 2011

Thunderstorm


I natt våknet mor og far av en av de kraftigste regnskurene vi noen gang har opplevd, og ganske snart begynte det å blinke heftig og skralle noe voldsomt utenfor. Det var flere lyn som tydeligvis slo ned rett i nabolaget, siden det dundret HØYT omtrent samtidig som det blinket. Jeg pleier vanligvis aldri å være redd for tordenvær, men jeg skal innrømme at jeg syntes det var vel heftig.

Mine tanker gikk snart til onkel Thomas, som lå mutters alene i trehytta på bildet over. Erling hadde tenkt akkurat det samme som meg, så vi fant ut at vi måtte sende en melding for å høre hvordan det gikk. Meldingen vi fikk tilbake lød som følger: "tja, i overkant spennende må jeg si...". Hehe, vi kunne jo ikke annet enn å le godt, selv om vi syntes veldig synd på han!
Heldigvis overlevde vi alle natten, og i dag har det kun vært vanlig regnvær å spore. I dag har vi derfor en veldig rolig dag, og har slappet av litt på hotellet. I morgen skal det visstnok klarne opp litt igjen, så da satser vi på bading og litt sol på kroppen igjen.

Vi fikk forøvrig en melding fra forsikringsselskapet i natt, om at det var meldt store mengder med snø og at vi måtte kjøre forsiktig. Hihi...

2 kommentarer:

Gøril sa...

Huff, det hørtes litt skummelt ut ja.
Godt det er over nå.

Håper det bare blir kosedager fremover nå.

Elin sa...

Usj usj usj... Jeg liker ikke sånt vær og syns det var i overkant spennende når vi opplevde at tordenværet gikk forbi uti havgapet, når vi var på ferie. Makan til regn og tordenvær har jeg aldri opplevd før.
Håper dere får mange fine dager med solskinn