fredag 28. januar 2011

Here we go again..

Jada, her er det sykestue igjen. I dag tok vi turen til legen, siden vi har avtale om å komme litt raskere innom pga feberkrampene. Her har den lille 110 i crp og ørebetennelse. Siden crpèn var så høy, og siden jeg har mistenkt ørebetennelse i flere dager allerede, ville legen starte med apocillin igjen.
Jeg gadd ikke å ta meg bryet med å ta nytt bilde, så jeg fisket opp et bilde fra arkivet. Denne gangen har vi imidlertid fått mikstur, og ikke dråpene som er avbildet. Dråpene var jo helt håpløse å få i et lite barn, stakkars...
I morgen skal egentlig pappaen til Daniel og jeg reise på besøk til et vennepar. Men vi må nesten se an om den lille er frisk nok til å reise til mormor og morfar. Utrolig typisk at han alltid skal bli syk rett før vi skal reise et eller annet sted, eller skal i en eller annen bursdag eller lignende.

I morgen formiddag skal jeg i begravelse til en ung jente som endte sitt liv alt for tidlig. Fryktelig trist når unge mennesker, som har hele livet foran seg, blir borte. Mine tanker går til familien hennes som har det veldig vondt nå!

Og så tenker jeg selvfølgelig på Gøril, som har en vanskelig dag i morgen. Vi skal tenne et lys for Jesper i morgen!

4 kommentarer:

Ellen sa...

Å nei, så kjedelig... Jeg var såkallt ørebarn når jeg var liten, og det er visst ikke noe moro for hverken barn eller foreldre. Håper dagen blir nogenlunde bra for lillegutt sin del og at dere får en fin helg.
Hørtes ut som om du hadde en trist dag foran deg, håper det blir en minneverdig og fin begravelse. Klem fra Ellen

Wenche sa...

Det er selvfølgelig ikke noe gøy med infeksjon og ørebetennelse, men på en måte er dere heldige, fordi dere får antibiotika.
Daniel sin ørebetennelse har vært kun virus, og da hjelper ikke antibiotika. Eller noe annet for den saks skyld..

God bedring til den lille!

Mariann sa...

Nei og nei og nei... dette var ikke gode nyheter :(
Håper godgutten straks blir frisk. God klem.

Siw Aina sa...

Utrolig kjipt at småtten er syk og har vondt igjen. Om noen har fått overdose av sykdom må det da viterlig være dere!!!
Tenker på dere i dag. Vi hadde minnestund for svigermor i går. Utrolig trist, og tungt med den form for samvær, men det føles godt og riktig å få vist dem en siste ære. Være med på å gi dem en ærefull avskjed.

Klem