tirsdag 14. desember 2010

Toppa heile driden

Jeg liker å se på meg selv som en ganske positiv person. Stort sett er jeg veldig fornøyd med livet, og prøver å ikke irritere meg over småting som ikke går min vei. Tidligere fikk jeg også en del tilbakemeldinger på at alt virket så rosenrødt på bloggen min, noe som stort sett også stemte. Men av en eller annen grunn, så er det en evighet siden jeg har hørt bloggen min omtalt som bare glad og positiv. Jeg skjønner selvfølgelig hvorfor, siden jeg stort sett bare har skrevet om sykdom og elendighet siden i August..

Før første søndag i advent, så hang jeg opp en stjerne ved siden av utgangsdøra vår. Den fikk vel henge der i en uke, før noen rappet den med seg. Jada, sånn er det å bo midt i byen... Dette har forsåvidt ikke noe med saken å gjøre, men jeg føler at historien er ganske betegnende for hvordan desember har vært i 2010.

Vi har knapt fått kjøpt inn en eneste julegave, og jeg kan ikke helt skjønne hvordan vi skal få tid til det heller. Man kommer seg jo ikke på shopping når man må bruke hver eneste fridag man har på å sitte hjemme med sykt barn....
Daniel, stakkars har ikke fått gjort noen morsomme juleforberedelser heller, og siden han bare har vært i barnehagen i tre dager etter 1. desember, så har han heller ikke fått tatt del i juleforberedelsene der. I går lovte jeg han at i dag skulle vi endelig ta en liten tur ut på formiddagen, og så skulle vi bake pepperkaker på ettermiddagen. Heldigvis er han så liten at han ikke skjønner noe av det enda, siden vi slettes ikke har gjort noen ting i dag..

Og hvis du lurer på hvorfor, så kan jeg melde om at jeg selvfølgelig ikke slapp unna den herlige omgangssyken som gutta har hatt (og som de fortsatt ikke er helt friske etter). Så nå ligger jeg her da, og lurer på hvordan i all verden vi skal få gjort alt vi skal før jul. Jeg har faktisk aldri kjent på den stressede følelsen før jul før, men nå kjenner jeg at julestresset har tatt meg også...

Det var dagens hjertesukk herfra. Nå skal jeg prøve å sove litt på sofaen, mens lille sover formiddagsluren sin. Søvnen har ikke akkurat vært den beste i natt, siden jeg stort sett har hengt over doskåla og vrengt magesekken. Et godt tips jeg kan bringe videre er ihvertfall å drikke bittelitt blåbærsaft mellom hver økt, da slipper man å bare smake på gallen....

Og siden jeg er fanatisk opptatt av god håndhygiene, så legger jeg vet et bilde av noen som vasker hendene sine. Bare en liten påminnelse til alle der ute ;)

3 kommentarer:

mona sa...

Ja altså, hovedpoenget mitt var selvfølgelig at jeg tydeligvis ikke er så positiv av meg allikevel... Det er ihvertfall slutt på tåpmodigheten min når det gjelder sykdom. Og hvis en eneste basilusk til sniker seg inn her før nyttår, så kan jeg love at jeg kommer til å klage enda mer høylytt enn hva jeg har gjort fra før. Hihi..

Karianne sa...

Æsj da, nå synes jeg dere har fått deres del og vel så det!! Uheldige har dere vært rett og slett. Men hvor skal dere være julaften? Ikke mye du trenger å gjøre, så lenge du får konkrete ønsker av de du skal kjøpe til. Du får kjøpt alt på en og samme dag. Julevask baking og slikt er jo strengt tatt ikke nødvendig. Og noe penklær har dere nok alle tre fra før:)

★ Heidi ★ sa...

Ajajaj... Naa er det vel nok?!
Jeg syns folk er syke som bare den rundt om kring her ogsaa, men vi faar aldri noe av det visstnok.
Friskeste guttene i byen sa legen da vi var paa revisjon og det tror jeg jammen meg er sant.
Bank i bordet og riktig god bedring til deg!
Det blir nok jul uansett skal du se, her har jeg ikke tenkt paa en eneste julegave selv heller...