torsdag 2. desember 2010

Er det mulig??

Ja, det er tydeligvis mulig.. For mens Daniel har vært syk, så har han sovet lenger og lenger om morgenen. Vanligvis så våkner han litt før kl 07. I perioder våkner han også rundt kl 06 (gjesp!). Mens nå som han har vært syk, og sovet i sengen til mamma og pappa, har han gjerne sovet til rundt kl 09.

I natt sov han første natten på sitt eget rom igjen, og gjett hvem som sov i ett fra kl 19.45 til kl 10.30!!!!? Ja, det er ikke til å tro.. Hadde det ikke vært for at jeg hørte han hostet der inne, og for at pappaen tittet til han før han gikk på jobb, så hadde jeg trodd at han var død der inne (grøss). Heldigvis så levde han i beste velgående, og var i riktig så godt humør da han våknet.

Jeg må si at jeg er glad for at jeg bestemte meg for at han skulle få være en dag til hjemme før han skal tilbake i barnehagen. Det sier vel sitt når han sover SÅ mange timer i strekk!!

Har noen andre opplevd lignende med sine barn??

Bildene er fra da Daniel var mindre og sovnet i alle mulige rare posisjoner. Hihi, verdens søteste!

6 kommentarer:

Siv Iren sa...

Ja Nora gjorde akkurat det samme etter sist sykdomsperiode, sov til 10.30. Helt utrolig! (det har ikke gjentatt seg siden dessverre, hehe.)

Anne-Marte sa...

Sverre pleier også å sove ekstra mye etter å ha vært syk, så det høres veldig normalt ut. Må dessverre skuffe deg og si at det ikke varer. Nå er han blid som en lerkefugl og står og hopper i senga rundt 6 om morgenen... :-S

Janet sa...

Hørtes jo fantastisk og deilig ut det. Koselige bilder av han i senga :)

Regni sa...

Åh, heldiggris, både Daniel som sover så godt og du som fikk sove frampå. Men vet du, dere fortjener herlige netter og god søvn etter all den sykdommen dere har hatt i det siste. Det tar på for store og små, så håper dere får en fantastisk og avslappende desember, og så krysser vi alt av fingre og tær for at Daniel går julen i møte frisk som en fisk.

Lekenhverdag.com sa...

Heldiggris ja. Her har det gått andre veien. De har begynt å stå opp kl 05 og DET er dobbelt gjesp det ;-)

Jeg har forresten en GIVE AWAY, som kanskje kan gjøre hverdagen litt mer smakfull? Se her: http://www.lekenhverdag.com/2010/11/give-away-med-tre-vinnere.html

Ønsker deg en fin-fin kveld!

Hilsen Carina

mona sa...

Da var det kanskje ikke så spektakulært som jeg trodde allikevel da, hihi.. Kankskje en ganske vanlig reaksjon etter at de små har vært syke?! Uansett så var det veldig deilig, ja. Det hadde ikke gjort noe om han sov sånn hver helg ;)