fredag 3. desember 2010

Endelig


I dag var det en liten kar som var veeldig klar for barnehagen. Han har jo vært hjemme i en uke nå, og knapt vært utenfor leiligheten i løpet av den uka. Han har mer enn en gang vært i gangen og funnet frem lue, votter, jakke og sko som han har kledd på seg selv. Ingen tvil om at det er kjedelig å være "stengt inne" så lenge..

Før vi dro i barnehagen i dag var vi en liten tur hos fastlegen for å diskutere disse feberkrampene. Jeg var litt i tvil på om vi skulle gå på den timen, men legevaktslegen mente at det var lurt. Nå sitter jeg igjen med en følelse av at jeg kanskje brukte tiden til legen vår litt unødig. Men, men.. Det er vel flere enn oss som gjør det i løpet av et år ;) Legen ga på ingen måte uttrykk for at vi kom unødig altså, bare så det er sagt.

Vi kom ihvertfall frem til at vi skal ha et fast regime med å gi både ibux og paracet etter klokka så snart Daniel er syk. Noe jeg forsåvidt også hadde tenkt meg frem til selv, etter den siste økten vår. Vi fikk også et mobilnummer til legen, som vi skal sende en melding til så snart Daniel er syk. Da får vi komme på legekontoret med en gang og ta crp og strep test, sånn at vi evt. kan begynne med behandling med en gang om det er nødvendig. Ellers så ville hun vente med en eventuell utredning, og bare fortsette som før.

Legen mente forøvrig at det kommer til å komme en bølge med virussykdommer i barnehagene nå, så vi må bare forberede oss på at det neste halvåret blir like ille som dette halvåret har vært.. Oh lord........

3 kommentarer:

Janet sa...

Off, stakkar. Greit å få direktenummer da. Litt tryggere og enklere det!
Hehe. En som vil ut ja. Her har vi heller ikke vært ute på over ei uke, og det er trasig.
God helg da!

Mariann sa...

Håper dagen gikk bra og det var vel stor gjensynsglede når Daniel kom tilbake til barnehagen;)
Så utrolig deilig med en fastlege som gjør noe med saken.
Godt å vite at dere har ett nummer som dere kan ringe skulle det være noe, og få sjekket crp når Daniel blir syk.
Her hjemme er begge gutta friske (selvom Trym går konstant med fingrene i øra) akkurat nå ser Brage og jeg på tauebils kortfilmer for 100 gang
Ha en glitrende helg

Mariann sa...

Ikke tenk på at du brukte tiden til legen. Du fikk jo noe ut av det da, et mobilnummer og en plan for hva dere skal gjør neste gang. Håper dere har vært friske i helgen. God søndag fra oss på Kølis.