lørdag 27. november 2010

Uff og huff

Da ble det tur på legevakta i dag allikevel. Daniel har hatt nesten 40 i feber mesteparten av dagen, som vi ikke har klart å få ordentlig ned med paracet. Da han fikk feberkramper igjen for tredje gang på et døgn, syntes mor og far at nok var nok :(
Heldigvis mente de at det bare er en infeksjon i de øvre luftveiene på legevakten. De konfererte også med barneavdelingen på sykehuset, som mente at det ikke var noe å gjøre annet enn å prøve å holde feberen nede.

På fredag har vi time hos fastlegen for å se om han skal utredes noe mer i forhold til disse feberkrampene. Jeg vet ikke hvor mye vits det er, siden vi vet at dette etter all sannsynlighet bare er vanlige feberkramper som han er genetisk disponert for, samtidig så synes jeg det er greit å få en vurdering på det. Han har jo tross alt hatt fem tilfeller med anfall på to-tre måneder nå, stakkars. Ikke noe gøy hverken for foreldre eller barn..

6 kommentarer:

Ellen sa...

Uffameg ja... Ikke noe kjekt med disse feberkrampene. Vi har opplevd det en gang med jenta vår, jeg håper jeg slipper å se det igjen.
Håper resten av helgen deres blir koselig uten altfor mye sykdomspreg. God lørdagskveld! Ellen

Stine sa...

Uff da, stakkars liten!! Ikke greit å være syk altså!! Får håpe det roer seg litt med disse anfallene da! Imunforsvaret han jobber seg jo sikkert sterkere for hver dag som går med sykdom, neste høst blir nok bedre enn denne skal du se!! God bedring i massevvis sendes deres vei!!

Pia sa...

Huff, nei, skjønner at det der er slitsomt! Igjen - god bedring!
Gratulerer med ny header, forresten!

¤ Mini&moi ¤ sa...

Stakkars lillegutt:-( Forstår godt at dere vil ta en tur til fastlegen da ja.
God bedring klem til dere!

(Fin header:-)

Mariann sa...

Huff, uff og gruff.... dette var ingen hyggelig 1.adventhelg :(. Håper det er noe han vokser av seg stakkars lille... Og selvom det kanskje er lite legene kan gjøre, så er det godt å ha gått den runden.. KLEM KLEM

mona sa...

Takk for hyggelige tilbakemeldinger og god-bedring-hilsener til lille :)