torsdag 18. november 2010

Uendelig kjærlighet

Man hører jo alltid dette med at alle foreldre synes at sine barn er de søteste i hele verden, og at man elsker barna sine over alt på jord. Men jeg tror virkelig ikke at man helt kan skjønne den greia før man får barn selv. Jeg husker jo at mamma sa til meg at hun, som alle andre foreldre, syntes at broren min og jeg var de fineste i hele verden. "Jaja, tenkte jeg. Sikkert..." Nå først skjønner jeg hvor glad mine foreldre egentlig er i meg. Hadde jeg visst det tidligere, skulle jeg selvsagt dratt mer nytte av det ;)

Jeg har jo alltid ønsket meg barn, og gledet meg til den dagen jeg skulle bli mamma. Allikevel må jeg si at jeg ikke var forberedt på at den kjærligheten man føler for barna sine skulle være SÅ stor. Jeg har jo virkelig fått det vakreste barnet i hele, hele verden. Har jeg ikke!!? Hihi...

Det var ukas dype herfra. Og med det ønsker jeg alle en finfin dag!

5 kommentarer:

Mariann sa...

Det har du Mona verdens vakreste gutt som virker tillitsfull, glad og sjarmerende.
Ja disse barna har en magisk ting over seg, mine er de helligste i hele verden og jeg gjør alt for at de skal ha det bra.
Noenganger kanskje litt for mye også, tihi
God bedring Mona og ha en glitrende dag

Ellen sa...

Jo, du har nok rett, du har verdens vakreste lille gutt! Altså sånn sett bort i fra mine to da, de er definitivt de aller vakreste ;) Hehe ;)
Neida, ikke noe mer tull her nå. Men, det er jo heldigvis sånn, at foreldres kjærlighet er betingelsesløs og grenseløs, og vi er alle enige om at vi er heldigst i verden som er mamma og pappa til akkurat de barna. Sånn skal det være! Ha en fin kveld! Ellen

mona sa...

Hihi.. Ja, det er enda godt at vi er skapt på den måten. Det er vel for at vi ikke skal hive barna ut av vinduet når de holder oss våkne nok en natt ;)

Regni sa...

Ja, det er vanskelig å fatte hvor utrolig fantastisk det er å bli mamma før det faktisk skjer. Utrolig vakkert bilde av gutten din!

Marianne sa...

Enig enig!
Ikke alltid man (jeg) synes ALT er stas til ENHVER tid, men kjærleiken forsvinner aldri gitt.
Kan jo bli nesten skremt av de sterke følelsene man får; men godt er det og. Kjenne på hvor herlig det er å digge noen så betingelsesløst. Nydelig!