søndag 21. november 2010

Chanel 509 og rosiner

Da var nok en helg unnagjort. Helgen har for min del gått med til både jobb og festeligheter, så jeg kan trygt si at den har flydd avgårde. Det store samtaleemnet i helgen har selvfølgelig vært chanel nr 509. Ja, for du har vel fått med deg at det er neglelakken som du bare MÅ ha nå??

Jeg pleier ikke å følge så veldig godt med på alt av moter og trender selv, men dette er jo så stort at jeg ikke har kunnet unngå å få det med meg. Neglelakken har tatt over for 505, og du er heldig hvis den ikke er utsolgt når du kommer for å kjøpe den.

Jeg må si at jeg er litt fascinert av dette fenomenet med den überpopulære neglelakken. Tilfeldigvis så viste det seg at vaktlegen hadde denne neglelakken i veska si i går, og da var jeg så heldig at jeg fikk lakkert neglene mine før gårdagens fest. Siden har selvfølgelig dette emnet vært flittig diskutert av undertegnede både på jobb og på fest. Det er jo utrolig hvor mange som er opptatt av denne neglelakken!! Og det er utrolig hvor mange som har lagt merke til neglelakken min på dette døgnet som jeg har hatt den på. Ja, absolutt et tips hvis man ønsker å tiltrekke seg oppmerksomhet.

Her er den altså, denne fantastiske neglelakken. Jeg må jo innrømme at jeg synes at fargen er fin. Det skal visst være aubergine, i tilfelle du lurte ;)
Hva med deg, følger du med på de siste trendene??

Daniel startet helgen med å spise rosiner for første gang. Han er ikke så bortskjemt når det gjelder godteri denne gutten, så han var i ekstase over å få noe såå godt å tygge på. En sikker vinner som lørdagsgodt i fremtiden altså ;)
I går reiste han til mormor og morfar, hvor han har sovet over til i dag. Der har han kost seg med snø og akebrett for første gang i år. Det er herlig å vite at han har det så fint hos mormor og morfar, han virkelig stortrives der!!

9 kommentarer:

Wenche sa...

Neglelakk man bare MÅ ha??
Jeg har tydeligvis blitt veldig gammel og kjedelig, for jeg kan ikke se for meg at jeg MÅ ha en neglelakk.
En ny boblejakke eller nytt superundertøy kanskje, men ikke neglelakk. :-)

Den var jo fin da.. :-)

Hegeslilleboble sa...

Knallfin neglelakk. Nå må jeg dessverre si at jeg nesten ikke har tid til å ta på neglelakk lenger.... Hadde store planer om å gjøre det på lørdag når jeg skulle på julebord. Men når jeg endelig hadde tid til å gjøre dette (på vorspielet), ja- så glemte jeg det ut... hehe..

★ Heidi ★ sa...

Den neglelakken har ikke jeg hört om... Men saa er ikke Banyolinerne saa opptatt av slikt heller... Vertfall ikke de vi omgaas. Her brukes saa vidt litt sminke...Og neglelakk ser jeg veldig sjelden...
Snakker om forskjeller.
Jeg er visst HELT ute jeg paa dette! Men lykkelig for det:)
KLEM!

Gøril sa...

Jeg har ikke hørt om den engang, jeg.
Jeg bruker jo ikke neglelakk, så kanskje derfor jeg er så lite oppdatert. Men den var veldig fin ja.

Hva er det som er så unikt med akkurat den neglelakken egentlig?

Ha en fiiin dag.

mona sa...

Hehe.. Ja, det kan man igrunn lure på, Gøril! Det er vel som alle andre populære ting, at folk vil ha den fordi den er så poppis. Jeg synes også at det er rart at så mange er SÅ opptatt av en neglelakk. Og jeg har ingen planer om å løpe å kjøpe den, selv om jeg syntes at den var fin. Jeg bruker neglelakk såpass "ofte" at denne sikkert hadde vart i ti år om jeg kjøpte den ;)

Marianne sa...

Ah... som den første kommentereren her inne som faktisk har HØRT om og VIL HA den neglelakken så er jeg litt misunnelig på deg som har fått prøve den :) Alldeles nydelig spør du meg..
Jeg skaffet meg jo fjorårets must-have, 505, i sommer og den er absolutt også å anbefale :)
Og lettere å få tak i...

mona sa...

Hihi, det er sånn som deg de mange av kollegaene og venninnene mine er, Marianne! Så jeg har selvsagt sittet og vifta så godt jeg bare kan med de lekre neglene mine de siste dagene ;) Enig i at 505 også er veldig fin da!

Marianne sa...

Måtte jo bare ta meg en tur inn hit igjen og fortelle at kjæresten akkurat kom hjem fra Peru med 509 i sekken. Må prøves umiddelbart :)

Karianne sa...

Jeg har selvfølgelig både 505 og 509. Hihi, er stolt over hvordan du følger med trendene altså Mona!