tirsdag 16. november 2010

I min naivitet

Så trodde jeg ærlig talt ikke at sånne uhell som dette skulle skje her hos oss... Vi har jo tross alt en ganske liten leilighet, så jeg føler at jeg har rimelig grei oversikt over hva lille driver med. Så feil kan man ta ;) I et ubevoktet øyeblikk, hvor jeg trodde at han var og forsynte seg med knekkebrød eller flatbrød, så var han visst ute etter grøt. Nice!

Vi bestemte oss forøvrig for at Daniel trengte en dag til hjemme før han er klar for barnehagen, og det tror jeg at vi gjorde rett i. Men i morgen er han nok klar, og da skal det ikke komme noen flere sykdomsinnlegg med det første fra denne kanten ;)

9 kommentarer:

Elisabeth sa...

Har opplevd akkurat det samme her i dag - rett etter jeg hadde støvsugd og vasket gulvet... Er enig med deg at det er lurt å ikke sende barna for tidlig tilbake i bhg etter at de har vært syke. Håper dere slipper mer sykdom på en lang stund nå!!

Siv Iren sa...

Hehehe, uff. Ja det er morsomt når man kan se tilbake på bildene hvertfall:) Her står melet helt øverst i skapet, oppvaskmiddel og zalo derimot er det verre med, kanskje noe og tenke på. Men jeg er av samme oppfatning av deg, at leiligheten er jo ganske liten, og de er jo aldri alene. Spesielt ikke på stue/kjøkken.

Støtter avgjørelsen om en dag til hjemme, min erfaring er at de fort kan få tilbakefall om de drar i barnehagen for tidlig. Håper det blir lenge lenge til Daniel blir syk neste gang, han burde jo snart ha fått opparbeidet et realt immunforsvar nå:)

Pia sa...

He he, de klarer det utroligste;)

Tante silja a sa...

åååå så flink å bake! hihihi

★ Heidi ★ sa...

I gaar da det ble helt stille paa kjökkenet maatte jeg bare inn og sjekke hva A drev med...
Da hadde han faatt kloen i pestopakken vi skulle ha til lunch, laget hull og stod saa fin og innspurt med pesto fra topp til taa.
Gulvet var jo ogsaa plutselig grönt og oljete....
Jippi- NOT!

Størstepia sa...

Tihi...
En slik en har nok de fleste vært igjennom, og det er jo nesten bare til å le av det. (Selvom man blir litt små-irritert inni seg...)

Ser ut som han prøver å rydde etter seg, så herlig han er!;-)

Jeg sendte selvfølgelig småtten i bhg idag, og det viste seg å være et dårlig valg... Men, men, gjort er gjort. Da blir det hjemmedag på oss imorgen isteden...

Håper Daniel er i form igjen!!
Klem fra størstepia

Siw Aina sa...

Er det lov til å le? Bare litt?
Hehehe, han er jo søt da, det skal han ha ;)

Herm i vei når det kommer til merkelapper.
Jeg er utrolig lite kreativ av meg, så jeg er kjempestolt av at jeg kom på dette helt av meg selv ;)
Nå er det vel neppe noen banebrytende oppdagelse eller noe, men jeg kom ikke over det i en annen blogg først, noe som hadde vært mere typisk meg *knegg*

Håper sykdommen forlater dere for en lang stund nå.
Ha en fin kveld.
Bamseklem

Hegeslilleboble sa...

Herlig:)

Anne-Marte sa...

Hehe, priceless! Plutselig ble det litt lettere å akseptere skuffelåsene som vi banner over hver gang vi skal ha noe i skuffer og skap. :-)