søndag 24. oktober 2010

Teamwork

Dagen i dag ble brukt til en liten tur ut i provinsen. Det har jo allerede ligget snø på veiene, så da er det på høy tid å få på vinterdekkene. Siden mormor og morfar dessverre ikke var hjemme, ble det en rask visitt.
Vi jobbet meget effektivt sammen; pappaen til Daniel løsnet og skrudde til boltene, samt at han løftet alle sommerhjulene inn i garasjen, Daniel tok bort gamle og leverte nye bolter (noen ganger var han kanskje ikke alltid til like stor hjelp) til mor som jekket opp bilen, skrudde ut boltene og byttet hjulene.
Da vi skrudde til de siste boltene, på det siste hjulet, kjente jeg en deilig følelse av glede (jada, jeg kan kjenne glede av det mest banale). Det var jo så deilig at det gikk så fort og smertefritt, dessuten var det jo egentlig veldig koselig å jobbe sammen på den måten!

Det føltes ikke fullt så koselig da jeg oppdaget at jeg hadde forvekslet bakhjulene, sånn at vi måtte bytte disse over på motsatt side. Men pytt sann, det gikk jo fort det også..

Jeg har for anledningen funnet frem mitt nydelige gamle ol-på-lillehammer-pannebånd og pyntet meg.

I ettermiddag/kveld har vi hatt kjempekoselig besøk av tante Hilde. Vi håper det ikke blir lenge til du kommer sørover igjen neste gang! Daniel sier tusen takk for kjempefine gaver fra både tante og bestemor!!!

6 kommentarer:

Størstepia sa...

Ja, er moro å kunne jobbe litt og gjøre noe sammen innimellom. OG at de små er til hjelp (iallefall litt:-)!
Godt å få skiftet dekk, er så kjedelig om frosten skulle komme og snøen ble liggende og man kjører med sommerdekk...

Ha en flott søndagskveld!
Klem fra størstepia

Gøril sa...

Det får man si, dere er flinke gitt.
Vi er ikke fullt så flinke, da vi skulle skifte til vinterdekk, så fant vi ut at vi aldri hadde skiftet til sommerdekk.
Altså har vi kjørt 300 mil i sommer, med NYE og fine vinterdekk. Makan.
Men slapp å skifte nå da ;-) Selv om dekkene kanskje ikke er helt forsvarlige ettersom vi har brukt de masse i sommer?

Regni sa...

Godt jobba! Til deg også Gøril *fnise*.

Vi skal sette på vinterdekk i uken som kommer. Meb det er meldt over ti grader flere dager, det gjør at jeg ikke har hele panikken enda.

Ser ut som om dere har hatt en fin helg, alltid så koselig å stikke innom bloggen din!

Regni sa...

Hei igjen! Måtte bare innom og si at jeg nettopp så kommentaren om kamera etc inne hos meg. Spennende! Jeg svarer deg i morgen jeg.

Siw Aina sa...

Her måtte vinterdekkene på tidlig i forrige uke. Jeg skal derimot ikke skryte på meg noe bidrag når det kommer til skifting. Det er det helt og holdent mannen som står for. Men jeg hadde nok klarte om jeg måtte ;)

mona sa...

Hehehe, dere sparte dere jo for litt jobb da, Gøril :) Dere får måle dekkdimensjonen og se at de forstatt er dype nok til å gå som vinterdekk. Jeg tror de skal holde en stund selv om man bruker de som helårsdekk ;)!