lørdag 23. oktober 2010

Lykke

Jeg er så heldig at jeg har de to beste guttene i hele verden! I dag sto vi alle opp tidlig, og spiste en deilig frokost sammen. En sånn ordentlig søndagsfrokost (selv om det er lørdag), med masse godt pålegg på bordet og ferskt deilig brød. Det er så sjeldent vi spiser sånne frokoster sammen, så da er det ekstra hyggelig når vi har muligheten :)

 Vi hadde egentlig tenkt oss ut i provinsen i dag, for å bytte til vinterdekk på bilen. Men siden min kjære ikke var helt i slaget, pga. en liten forkjølelse, utsatte vi det til i morgen. Vi har istedenfor kost oss masse her hjemme, og vært en liten tur ute på lekeplassen.

 Daniel er virkelig i knallhumør om dagen, og det er så koselig. Han har vært litt plaget med noen jeksler som har vært på vei ut, til og fra helt siden i sommer. Her om dagen brøt endelig tre av jekslene ut, og den siste av de fire er nok rett rundt hjørnet. Nå ser det ut til at han endelig begynner å sove ordentlig på nettene igjen, og han er også helt tilbake til sitt gode gamle humør (jeg bare hvisker det med sovingen på natten).

Dagen ble for Daniel sin del avsluttet med å smake taco for aller første gang. Det ble en del gris, men jeg tror det falt i smak ;)

7 kommentarer:

Størstepia sa...

SÅ deilig å ha en slik lørdag!
Nydelig å starte dagen med en slik herlig frokost - det gjorde vi idag også:-) Lagde ordentlig kakao og hadde rundstykker (heller ikke veldig vanlig her i heimen).
Vi dro og skiftet dekk da, hehe, så det så nesten ut som vi hadde de samme planene idag:-)
Kos dere med nye dekk imorra!
God lørdagskveld til deg:-)
Klem fra størstepia

★ Heidi ★ sa...

Heisann!
KOselig med slike morgener. Her er det mest kaosfrokoster egentlig. Frokosten er virkelig det maaltidet som gaar litt i hurten og sturten...
Ogsaa i helgene merkelig nok!
Jeg er utdannet bioingeniör.
Og har jobbet paa viruslab tidligere.
Det föles som en evighet siden jeg jobbet naa.
4 aar alt...
Saa er litt keen paa aa komme tilbake. Pröve meg igjen. Jobbe fulltid og oppleve alt stresset med henting og bringing i barnehage, hjem og lage middag, kle paa ungene hundre lag med klaer... Det frister rett og slett litt;)

Det er jo mange vakre steder i Norge, men jeg tenker vi ender opp enten i Bergen hvor jeg har naermeste familie, eller i omr rundt Oslo.
Vi er ikke int i aa bo i sentrum egentlig.
Maa jo leie da. Og prisene er jo relativt stive om man vil bo i byen. Saa jeg tenker sjansene er store for at vi blir distriktsbeboere. Men det har jo absolutt sin sjarm det.
Ha en fin kveld:)
KLEM!

Silje - drømmefabrikken -♥ sa...

Åhhh, sånne frokoster er de beste! Så deilig at han begynner å få ut de jekslene da, det kan være skikkelig pain både for foreldre og barn mens det står på:-)

Siw Aina sa...

Åhh, slike frokoster med hele familien samlet er så koselig. Her er det også sjelden det blir. Gubben jobber hver annen helg, og Rebecca sover jo hvor lenge som helst. Neste gang blir vel ikke føl julaften kan jeg tenke meg ;)

Jeksler ja du. Min nevø Liam, ett år nå, hadde blå kuler da (tror det var...) hjørnetennenen skulle komme fram. Skikkelig mørkeblå, aldri sett maken. De sprakk mens jeg var der, og blodet sprutet jo formelig. Vi syntes det så forskrekkelig ut, selv virket det ikke som han gjorde seg noe av det gitt. Liten og tøff den karen gitt :)

Her har vinterdekkene kommet på allerede. Vi hadde jo en smak av vinter tidligere i uka. Det var litt merkelig å se at snøen hang tungt på trærne mens gule høstblader fortsatt stakk fram.

Nydelig bilde av deg foresten :)

Gøril sa...

Fine bilder, og slike frokoster er gull verdt :)

ELIN sa...

Hei, så koselig blogg du har. Første gang jeg besøker deg, men følger deg gjerne videre. Nydelig liten gutt dere har. Godt han er i farta igjen etter jekslenes frembrudd. Ønsker deg en fortsatt god søndag. Klem fra Elin

ELIN sa...

Hei, så koselig blogg du har. Første gang jeg er her inne og besøker deg, men følger deg gjerne videre. Nydelig liten gutt dere har, og godt han er i farta igjen etter jekslenes frembrudd. Ønsker deg og dine en flott søndag. Klem fra Elin