søndag 10. oktober 2010

Oh what a beautiful morning...

I går var vi på veldig en hyggelig innflyttnings-/bursdagsfest hos et vennepar. Derfor har Daniel vært hos mormor og morfar i natt. Jeg må innrømme at det innimellom er veldig deilig å kunne få en rolig morgen, uten at man blir vekt av en liten klatremus kl 06. I dag sov jeg i ett frem til klokken var nesten 10, og så lå jeg og slumret til klokken var nesten 12. Er ikke det å sove noe av det deiligste som finnes!!?

Etter at vi sto opp har vi ikke gjort en verdens ting. Pappaen til Daniel sitter i sofakroken med pc og en kopp kaffe, mens jeg sitter i den andre sofakroken med pc, sjokolade og et lite prosjekt som jeg snart er ferdig med (skrytebilder kommer garantert om ikke alt for lenge ;))


For å illustrere en deilig morgen fant jeg et bilde i arkivet av en nydelig høstbukett fra i fjor. Kanskje på tide å kjøpe en ny høstbukett!?

5 kommentarer:

Ellen sa...

Det hørtes deilig ut, og ja, det er jo helt fantastisk med litt avlastning innimellom ;)
Hos oss har snuppa vært på 4-dagers høstferie med besteforeldre og vi har vært hjemme med minstemann. Heeelt stille i huset og rolig tempo i hele helgen. For en luxus! Det er liksom ingenting å ha en baby hjemme, mot å ha en vilter 3-åring ;-)
God søndag videre! Ellen

★ Heidi ★ sa...

Oh yeah... Jeg faar slike morgener av og til og de er etterlengtet:)
Saa utrolig deilig det er aa sove lenge ja.
Koselig at dere kom dere ut sammen paa noe da. Ellers er det jo ofte slik at den ene holder seg hjemme. Men det er viktig aa gaa ut sammen som par ogsaa av og til.
Ha en fortsatt koselig söndag.

Karianne sa...

SOOOOOOOOVE!!!!!!!!!! Jeg kunne ønske man bare kunne sove en hel helg. Gud det hadde vært digg. Vi skal garantert ihvertfall sove hver vår morgen lørdag og søndag fremover. Kan ikek disse små bare sove til åtte ni ihvertfall? De må da skjønne at det er helg hihi:)
Forresten fortsetter jeg å blogge. Abstinensene ble for store:) Klem

Mariann sa...

Gleder meg masse til K kommer hjem så jeg får en slik morgen igjen :).. 6.30 på en søndag morgen er brutalt.. selv om det kunne vært verre. Håper resten av søndagen ble fin også :) KLEM M

Hegeslilleboble sa...

Mmmm, hørtes fantastisk herlig ut:).
Nydelig blomsterbukett:)