mandag 11. oktober 2010

Here we go again...

Jada.. Vi rakk akkurat å fete opp lille, så er det påan igjen. Jeg gir meg ende over, skal det være sånn her lenge?? Altså, de sier jo at det blir mye sykdom det første året i barnehagen, men det får da være måte på!!

Da jeg hentet Daniel i barnehagen i dag kjentes han bittelitt varm. Til middagen ville han bare ha litt tørr brødskive, og plutselig så det ut som om han skulle gå i feberkramper igjen. Heldigvis var det akkurat som om det ga seg i det det begynte, så det ble ikke noe anfall. Vi gikk rett på rommet og målte tempen og tok en paracet etterpå, og da var tempen nesten 39,5.

Jaja, vi får bare krysse fingrene for at det ikke blir like hardt og langvarig som sist. Han har ihvertfall kost seg i barnehagen i dag, og spist masse jordbær. Det var nemlig et av de andre barna som hadde med seg jordbær i dag. Og siden det ikke var navn på boksen med jordbær, trodde de at det var Daniel sin. Hihi, han hadde jordbær i hele ansiktet da jeg hentet han, så han har nok kost seg skikkelig ;)

8 kommentarer:

Regni sa...

Stakkar liten, de skal jammen få kjørt immunforsvaret dette første barnehageåret. Håper han kommer seg fort igjen, og at dere ikke blir syke dere voksne også. God bedring! Nydelig bilde forresten!

Siv Iren sa...

Uff, ja syns det var vel mye på kort tid for dere altså:( Du får holde oss oppdatert, men er vel kanskje mulig at det spøker for onsdagen da?

Wenche sa...

Ånei! Stakkars liten. Det ene overlapper det andre hos dere..
Skjønner at jeg har vært veldig heldig.
Daniel har egentlig ikke vært skikkelig syk siden han begynte i barnehagen. Bare en liten forkjølelse.

God bedring til sjarmøren din!

Elin sa...

Snakk om at dere skulle bli hardt rammet av all elendigheten som går :( Det er jo rett og slett ikke morro for noen av dere!
Ønsker han god bedring og håper det går fort over!

Elisabeth sa...

Så kjedelig!! Håper Daniel blir fort frisk igjen! Det første halvåret Mathea var i barnehage var hun veldig, veldig mye syk. Men etter det så hjalp det veldig.

God bedring!

Størstepia sa...

Huff da, stakkars lille :-(
Men jeg husker det første året i barnehagen som et M A R E R I T T!!! Han var forkjøla fra oktober til mai (sånn ordentlig at han ikke sov om natta for han bare hostet...), innimellom hadde han omgangssyken og litt halsbetennelser... Jeg var så vannvittig glad da den første sommeren kom og året etter virket det som han var "kurert". Tror han var hjemme 3 ganger fra barnehagen hele det andre året...
SÅ dette året blir nok tøft - men hang in there - det BLIR bedre!

God bedring til lille Daniel!

Klem fra størstepia

PS: Lo godt av jordbærene!!:-)

Gøril sa...

I know the feeling...


God bedring til søtesete Daniel :)

Stine sa...

uff da... stakkars liten....
Er desverre sånn at imunforsvaret må bygges opp litt... her har vi vært ganske heldige, men gruer meg til til å komme hjem å ha to unger på nytt i barnehagen hjemme... får vel alt på nytt et år vi da! Jaja, får bare hoppe i det og jobbe seg gjennom! God bedring til dere ihvertfall!!