fredag 8. oktober 2010

God helg

Foreløpig så går planen om å begynne å trene veldig bra. Jeg skriver opp i ukeplanen hvilke dager jeg skal trene, sånn at det skal være vanskeligere å finne unnskyldninger. Noen dager kommer det allikevel noe i veien, men jeg har da klart å komme meg på trening to ganger i uka de siste ukene. I dag begynte jeg dagen med en yogatime, og jeg må jo innrømme at det er veldig deilig etterpå :)

Nå skal jeg komme meg i dusjen og gjøre meg klar for å gå på jobb. Ønsker alle en riktig god helg, enten dere skal jobbe (som meg) eller skal kose dere meg fri!

Legger ved et bilde av prinsen fra etter barnehagen i går. Han er alltid så skrubbsulten når han kommer fra barnehagen, så vi har begynt å gi han litt frukt mens vi venter på at middagen skal bli klar. Siden det var så fint vær i går, tok vi en banan ute i bakgården. Det var som dere kan se svært populært ;)

4 kommentarer:

Siv Iren sa...

Så flink du er!

Her trengs det også frukt mellom barnehage og middag. Når spiser de siste måltid på barnehagen til Daniel? På vår barnehage er det kl 15, så henter jeg 16.

Elin sa...

Kjempeflink er du som holder ut!
Jeg må bli flinkere til å koste meg selv ut av godstolen og ut for å røre meg!

Du er forresten ikke alene om å jobbe i helgen... Håper du også får en riktig god helg :)

Mariann sa...

Yoga er den beste starten på dagen. Hadde jeg hatt mulighet skulle jeg gjort det hver dag, foreløpig er jeg på stivstokkstadiet.... men det gjør godt :)

Gøril sa...

Kjempeflink er du. Jeg er flink til å sitte i sofaen (ligge er kanskje enda mer rett) og stappe i meg usunne ting.

Vi spiser også frukt og litt brødskive før vi spiser middag. Jeg gir henne en brødskive og en banan når jeg henter, så spiser hun det mens jeg triller hjem fra barnehagen.

Ellers blir hun sur altså ;-)