torsdag 7. oktober 2010

Herlig høst

Når man får fine høstdager, så må jeg si at denne årstiden virkelig er vakker. I dag har vært en sånn nydelig dag. Siden jeg skal jobbe til helgen, så har jeg hatt hele dagen fri. Derfor tok jeg turen til byen for å få shoppet litt. Garderoben min skriker nemlig etter noe nytt, og Daniel trenger litt ulltøy nå som det begynner å bli kaldt.


Jeg klarer ikke å la være å tenke på den fine høsten vi hadde i fjor, på dager som denne. Jeg synes det var så rart å gå til byen uten barnevogn i dag (litt deilig også), og tittet med misunnelig blikk på alle mødrene som trillet rundt og nøt permisjonslivet. Tenker dere andre som er tilbake i jobb på samme måte? Kommer jeg alltid til å lengte tilbake til det "bekymringsløse" og deilige livet med en liten baby hjemme i permisjon? Vi hadde så utrolig mange fine dager da, sammen med gode venner og barselgruppa. Vi gikk utallige turer, og koste oss både på cafe og hjemme hos hverandre.

Se så liten, tjukk og deilig han var for et år siden! Og over kan du se hvor søt han var da jeg hentet han i barnehagen i dag. Det er så utrolig koselig å hente han i barnehagen. Så noen fordeler er det da med den nye tilværelsen vår :)

Handleturen endte med en ny topp til mor, en body og to strømpebukser til lille. Ah, som jeg ønsker meg en personlig shopper og ny garderobe!! Er det flere enn meg som sliter med å handle klær til seg selv?

I kveld har jeg vært på utrolig koselig barselbesøk til den nydeligste lille karen. Dessverre, så har jeg ødelagt den eksterne blitsen til kameraet, og det var for mørkt til å ta bilder uten. Så jeg fikk ikke tatt noen fine bilder :( Bilder får jeg derfor dele neste gang jeg er så heldig å få komme på besøk.

9 kommentarer:

Siv Iren sa...

Jeg skulle også gjerne hatt en personlig shopper. Ikke at jeg har verken så lite eller så dårlige klær heller, men jeg aner jo ikke hvordan jeg skal kombinere de! Ser misunnelig på "what not to wear" og skulle ønske jeg kunne få de hjem i stua mi, ja helst uten kamera da. Så kunne de fikset meg og fortalt akkurat hvordan jeg burde kle meg. Yes please!

Neste uke passer fint det, satser vi på dag eller ettermiddag? Ukedag eller helg? Hehe:) Svar på fb du, så er du sikker på at jeg får det med meg.

Siw Aina sa...

Åh, jeg vil ikke tenke på at permisjonen min ikke varer evig *sukk*
Men som du sier er det positive sider veddet å jobbe igjen også. Voksenkontakt og glade barn som blir plukket opp i bhg :)
Hadde foresten ikke takket nei til en personlig shopper jeg heller. Som deg er jegutrolig dårlig på å handle til meg selv...

Marianne sa...

For en going han er!
Permisjon er vel og bra og en fantastisk tid, men jeg synes det er veldig deilig å jobbe litt igjen (skal sies at jeg gikk fra den ene permisjonen til den andre, med to tette gutter).

Og som du sier, det beste av alt er å hente to gutter som er superlykkelige for å se mammaen eller pappaen sin!
Dessuten vet jeg at de har det kjempebra i bhg og at jeg neppe hadde klart å laget en så innholdsrik dag for dem her hjemme.¨

Alt til sin tid:)

Klem M

Pia sa...

Det blir til at jeg handler til ungene, ikke til meg selv....
Permisjon er en flott ting, men det har vært ålreit å komme seg videre og starte jobb igjen. Men denne gang, da jeg hadde min fjerde og siste permisjon, fant jeg ut at jeg ville forlenge den et år til. Har aldri hatt mulighet til det tidligere. Men nå nyter vi tida. Og det gagner jo hele familien.
Ha en flott fredag!

Anne-Marte sa...

Kjenner meg så veldig igjen! :-) Misunnelige blikk på trillende permisjonsmødre... Prøver av og til å tenke på at det jo var slitsomme stunder også, men det var desidert mest av de gode stundene. Men man kan jo alltids få et par til... ;-)

Blir mest shopping til minsten her også. Men jeg synes det er gøy å shoppe uansett om det er til meg eller ham, så det er lissom greit. Men det bli jo ikke så mye spennende i min garderobe ut av det!

Hegeslilleboble sa...

Så koselige bilder av tassen!!! Det er noe med det deilige livet når en er i permisjon ja- men så er det godt å komme inn i normale rutiner og jobb igjen også synes jeg:). Men nå bare nyyyyter jeg de få månedene jeg har igjen av permisjonen min:). Ha en fin høstdag!

Mariann sa...

Godt med en egendag da :) Jeg sliter desverre ikke med å shoppe til meg selv, lommeboken sliter derimot big time om jeg lar meg selv få utløp for all denne shoppingen, så jeg har vel mer eller mindre shoppeforbud om dagen. Tror også det er et triks, gi deg selv shoppeforbud og gud så mye flott man finner :) Håper jobbehelgen går fort unna. KLEM KLEM

Anonym sa...

Så hærlig han e, den tantengen min!!
Må nok komme å klemme han snart igjen :-)
Stooor klem til Daniboy fra tante Hilde

Anonym sa...

Tanteungen, skal det selvfølgelig stå ovenfor. Tastaturet mitt streiker på U`ene...