onsdag 6. oktober 2010

Latskapen lenge leve

Noen ganger så føler jeg meg så innmari lat.. Jeg kan sitte og tenke på alt jeg gjerne skulle ha gjort, men så frister det bare så veldig mye mer å sitte med rumpa plantet godt ned i sofaen. I dag er en av disse dagene, og i går var en annen ;)

På mandag hadde jeg fri, og fri betyr vaskedag. Noen ganger så er jeg bare så veldig lite effektiv, og henger meg opp i detaljer. På mandag fikk jeg derfor bare vasket kjøkkenet (riktignok veldig grundig), mens resten av leiligheten støvsugde jeg og ryddet slik at det skulle være klart for å vaske gulv og tørke støv.

Fortsatt så ligger gulvmattene nyvasket og rullet sammen på en stol her, sånn at det bare skal være å sette i gang med gulvvasken. Men det frister bare så veeldig lite i dag også... Tenk om hver dag bare hadde hatt noen timer ekstra. Hadde ikke det vært deilig!?

4 kommentarer:

Gøril sa...

Jeg kjenner meg godt igjen. Jeg har også noen dager der jeg har store planer om mye som skal gjøres, som i dag burde jeg legge sammen alle klærne jeg har vasket og tromlet.

Men det har jeg ikke gjort, og jeg kommer ikke til å gjøre det i morgen heller...

Fint bilde av lilleDaniel :)

Elin sa...

Til helga kanskje...

Kjenner følelsen veldig godt!

Silje - drømmefabrikken -♥ sa...

Lenge leve sier jeg bare..."jeg gjør det i morgen" er min standardtanke for tiden. Jeg er ekstremt vond å be når det kommer til husarbeid. Vi så til slutt derfor ingen annen løsning enn å hyre vaskehjelp annehver uke. Dagen før vaskehjelpen kommer blir huset ryddet, sengetøy byttet osv. Vi fikk virkelig det sparket vi trengte:-)

Siw Aina sa...

Jeg er også lat.
Mannen jobber hver annen uke. Så hver fredag etter endt arbeidsuke for han, da vasker og rydder jeg hus. Jeg er da fult avhengig av å starte med det samme jeg står opp. Gjør jeg ikke det, ja da blir det ikke. Er ikke særlig strukturert når det kommer til husarbeid gitt *flau*