tirsdag 26. oktober 2010

Litt drama i barnehagen

Voi, voi, sier jeg altså.. Jeg må si at jeg gleder meg litt til dette første året i barnehagen, med all sykdommen det fører med seg, er over. Ja, for nå er det i gang igjen..
Min kjære ringte meg på avdelingen på jobb kl 14.40. Da hadde han hatt et lite strev med å bli satt over til riktig avdeling. Dum som jeg er, så har jeg aldri sett behovet for å dele ut dette nummeret til noen. Da hadde jeg selvfølgelig ubesvart anrop både fra barnehagen og fra min kjære på mobiltelefonen.

Daniel hadde altså fått feberkrampeanfall i barnehagen. Det er jo ikke lenge siden han hadde et anfall for første gang heller (det kan du lese om her). Stakkars personalet hadde selvfølgelig opplevd dette svært skremmende. Dessuten hadde det skjedd mens han spiste, og siden han ble blå i ansiktet under anfallet, trodde de først at han kanskje hadde satt mat i halsen. Så når min kjære ankom barnehagen var ambulansen på plass.
Etter anfallet hadde de målt feberen til nesten 40. Men ambulansepersonalet kunne heldigvis ikke se noen tegn til nakkestivhet eller andre ting som kunne indikere noe alvorlig.

Siden Daniel har hatt feberkramper før, takket vi derfor nei til å være med på legevakten. Vi får heller se an hvordan formen hans utvikler seg videre. Foreløpig så ligger han rett ut på sofaen her, de blir jo helt slått ut etter et sånnt anfall.

Pappaen til Daniel har kommet seg tilbake på jobb, og mor har en frossenpizza i ovnen (hehe, jeg må jo benytte sjansen nå som Daniel garantert ikke kommer til å spise noe allikevel). Vi får håpe at lille blir fort frisk igjen!

17 kommentarer:

★ Heidi ★ sa...

HUff, saa uhyggelig...
Tenker de fikk seg en stökk da.
Og ikke artig at sykdommene fortsetter... Men slik er det jo for mange.
Mine har litt snörr og forkjölelse disse dagene, men hvem har ikke det?
Ellers har de jammen holdt seg mye friske, heldigvis.
Men tenker den dagen A starter barnehage saa begynner sykdommene ogsaa.
God middag til deg;)

Stine sa...

Uff da, stakkars liten...
Skjønner at de syntes det var skummelt i bhg... er jo ikke alle som har sett anfall før.. og på så små barn er det jo uansett ikke noe moro!
Er jo egentlig bra de reagerte da! En gang for mye ambulanse er bedre enn en for lite! :)
Får håpe formen blir bedre nå da... får kanskje medisiner på lur nå da? Siden det er andre anfallet? Vet vi hadde det til barn jeg hadde i bhg med feberkramper... fikk opplæring i hvordan og når man skal bruke dem vi...
Kryser fingrene for at jeg slipper det her, men en vet jo aldri!
God bedring i massevis!

Wenche sa...

Ånei!
Skal det ingen ende ta for dere?
Føler dere har hatt mer enn deres andel av sykdom allerede i år, og dette var jo ganske dramatisk for både dere og barnehagen.
Huff.. Det var nok ikke noe morsomt å være dem akkurat da.

Håper minstemann kommer seg fort igjen!
God bedring fra oss!

Siv Iren sa...

Dere har hatt helt utrolig mye sykdom altså, jeg har ikke hørt om makan. Var ikke du redd? Jeg ble jo så skremt bare av å lese det at tårene trillet. Hadde jeg kommet på barnehagen og ambulansen stod der tror jeg at jeg hadde mistet fullstendig sans og samling. God bedring til lille Danielgutten deres:)

Pia sa...

Huff, da, vil det ingen ende ta? Nå får vi håpe at han vil holde seg frisk framover...

Elin sa...

Huff stakkar lillen :(
Det var liksom ikke måte på hvor plaget han skulle bli med både dette og andre sykdommer nå etter barnehagestart. Jeg har hørt om mange som har fått mye sykdom det første året i barnehage, men jeg tror faktisk at dere topper alt.

Håper virkelig at Daniel blir fort frisk igjen, og dette er det siste på leeeenge! Han har i allefall fått mer enn sin dose, lille tøffingen!

Klem!

Elisabeth sa...

Å, så ekkelt!! Synes du er utrolig flink til å beholde roen, altså. Det tenkte jeg på sist jeg leste at Daniel hadde fått feberkrampe også. Vet med meg selv (og desverre av erfaring) at jeg ikke er like rolig når barna blir skikkelig syke.

God bedring til Daniel og håper virkelig at dere slipper mer sykdom nå.

Marianne sa...

Huff, fikk helt gåsehud av å lese dette- Må ha vært kjempeskummelt for både dere og barnehagen.

Her går det i snørr og hoste, men vi har foreløbig unngått å bli skikkelig syke. Håper det varer.

God bedring til lillegutt:)

Klem fra Marianne

Gøril sa...

Stakkars lille. Det må snart ta slutt nå, og vesle Daniel må jo få det beste immunforsvaret etterpå.

Håper på snarlig bedring til fineste Daniel

Regni sa...

Å, stakkar lille vennen. Så mye han skulle ha denne høsten, håper virkelig det roer seg for dere nå. God bedring til søteste Daniel.

mona sa...

Takk for alle hyggelige hilsener!

Heldigvis, så visste vi jo hva det var allerede da de ringte oss. Og vi vet jo at feberkramper ikke er farlig, selv om det virker veldig dramatisk.
Det var pappaen til Daniel som hentet i barnehagen, og han var vel ihvertfall litt forberedt på hva som møtte han. Men for all del, det er aldri noe gøy når barna er syke. Og selv om pappaen til Daniel var på vei til barnehagen, så følte jeg at jeg måtte gå fra jobb jeg også. Man vil jo helst være sammen med barna når de er så dårlige!

Stine; når du sier det, så fikk jeg resept på medisin sist gang. Men det hadde jeg helt glemt. Tror jeg må lete frem den resepten og hente den ut :)

Ellers kan jeg melde om at Daniel har vært i ganske fin form i kveld. Han har lekt litt og spist litt, så vi får satse på at det er noe kortvarig denne gangen!

Størstepia sa...

Nei huff da...
På'n igjen...
Dette var jo ikke noe hyggelig for stakkars Daniel!! Heller ikke for dere, som foreldre:-(

Håper virkelig det gir seg snart da, for det er ikke moro å aldri vite når han får dem:-(

God bedring til den vesle tassen!
Klem fra størstepia

Hegeslilleboble sa...

Uffameg - dette hørtes fælt ut. Godt dere visste hva det var og ikke ble helt vettaskremt. Stakkars lille gutt. Håper han blir bra igjen snart.

Mariann sa...

Herreminhatt så mye skremmende dere opplever.
At dere tar det så med fatning (selvom det har skjedd før) er meg helt uforståelig. Jeg hadde vært like redd og kanskje enda reddere.
Ønsker vakre Daniel god bedring og håper at dere får kost dere masse med boller, kakao og masse kos på sofaen i dag ;)

Anne-Marte sa...

Dakar liten, Danielvenn! Høres ut som dere får alle sykdommene som flyr forbi. Vi har tydeligvis sluppet nokså lett unna i forhold til dere. (Bank i bordet)

God bedring til Daniel! Håper han blir fort frisk!

Renathe sa...

Fikk vondt i meg av å lese dette, tenk å få en slik telefon da.. Håper Daniel blir bedre snart! <3

Tusen takk forresten :) Vi håper og satser på det beste! :)

Stine sa...

Heihei!
Du vant inne hos meg!!!
Det passet vel godt nå tenker jeg!
Send meg adressen din da... så kommer den en ting i posten til deg om en stund...
mailen min er stineol@hotmail.com
Håper poden har det bedre nå!