onsdag 18. august 2010

Da var sommerferien over for i år

Da er vi hjemme igjen, etter en kjempefin tur til Vadsø. Daniel har blir skjemt bort så godt det går, og har virkelig STORKOST seg på familiebesøk. Mammaen og pappaen hans har selvfølgelig også hatt det helt supert, og synes alltid at det er like hyggelig der oppe.

Turen hjem i dag tok over 8 timer fra vi gikk ut døren hos Daniel sin bestemor, til vi satt i stua hjemme. Puh, man kunne jo nesten reist til New York på den tiden ;) Grunnen til at det tok litt ekstra tid var fordi en passasjer ble syk underveis. Dermed ble det en liten pit stop i Luleå, Sverige.

Heldigvis var Daniel et prakteksemplar av et barn stort sett under hele turen. Det virker nesten som at han har blitt vant til å fly etter noen turer nå, og skjønner at han må sitte i ro. Det er ihvertfall et lite tips til andre som skal ut og reise; ikke la de skjønne at de kan stå i setet og tulle!! Det gjorde jeg da jeg fløy til Evenes for litt siden, og da hadde jeg det gående nesten hele veien. Opp og ned, og opp, og ned, og opp osv osv..
Når vi skulle fly oppover denne gangen måtte han pent sitte på plass med beltet på, og etter bare bittelitt sutring først skjønte han greia. På turen i dag maste han ikke om at han skulle opp og stå i det hele tatt mens vi var i lufta. Han fikk masse skryt fra damen ved siden av oss, og mammaen og pappaen hans var ikke lite imponert de heller. Han fikk selvfølgelig underholdning i form av bøker, leker og mat der han satt altså, så helt uten arbeid fra mor og far var det ikke ;)

I morgen skal vi en liten tur i barnehagen for å hilse på. Vi gleder oss!!


Bildet er fra i fjor sommer da Daniel og jeg reiste til Vadsø. Er han ikke liten og søt!? Han satt bare i setet for bildets skyld altså, bare så det er nevnt.

1 kommentar:

Siv Iren sa...

Herlighet, han var jo så liten jo *rørt* Rart å tenke tilbake, det var jo akkurat.

Vi har erfart det samme angående flyseter, og togseter forøvrig. Åpner man for at de kan få hoppe, danse og gå rundt blir det bare styr. Sitter man fastspent derimot er det akkurat som de bare godtar det etterhvert.