onsdag 7. juli 2010

Jakten på en barnehageplass

På sensommeren i fjor startet vi jakten på en barnehageplass. Vi visste at det skulle åpne en barnehage her vi bor, og at vi hadde fortrinnsrett. Mer enn det skulle det vise seg å være vanskelig å finne ut av.
Etter mange telefoner til kommunen, hvor de fleste jeg fikk tak i ikke en gang visste at barnehagen skulle komme, fikk jeg endelig tak i de som skulle drive barnehagen (gjennom sameiet her). Der fikk jeg beskjed om at barnehagen skulle åpne i juli/august i år, og at jeg måtte søke gjennom samordna opptak i kommunen.
Puh, jeg tror forresten ikke at dere er interessert i å høre hele den laaange og slitsomme historien. Kort og greit kan jeg si at barnehagen ikke ble søkbar til hovedopptaket, noe som skapte en del problemer for vår del.

I dag er imidlertid alle sorger glemt, siden vi nå har fått plass i denne barnehagen som vi ønsket oss aller, aller mest! Hurra!!


5 kommentarer:

Inghild sa...

Så bra!! gratulera. Når enden er god, er allting godt...;)

Karianne sa...

Hurra!! Det var gode nyheter:)

Elin sa...

Suupert!!
Kan tenke meg du er glad nå!
:)

Siv Iren sa...

YES! Så utrolig bra, det lønner seg å satse av og til:) Tenk så utrolig deilig da, nå vil Daniel få venner som bor på samme sted osv. Gull:)

¤ Mini&moi ¤ sa...

Gratulerer med barnehageplass:-) Han kommer sikkert til å stortrives i barnehagen!