onsdag 7. juli 2010

En effektiv dag

I dag startet vi dagen med å trille til Kampen økologiske barnebondegård. Et supert tilbud til barn i byen som ikke ser så mange dyr i hverdagen!
Her var det både hest, geiter, sauer, kaniner, høner, marsvin, katt, hund og en gris som trasket rundt på tunet. Daniel og fetter Kornelius var selvsagt i ekstase, og koste seg maks med alle dyrene.

Etter dette hadde vi en kaffedate med min gode venninne, Malin, som jeg kjenner fra studietiden. Malin er gravid, så det blir naturlig litt babyprat når vi treffes :) Alltid like hyggelig!

Derfra dro vi rett på treff med Sverre og mammaen hans, som er fra barselgruppa vår. Sverre hadde også med seg fetteren sin, Ivar og tanta si, Karen, som jeg bare kjenner gjennom bloggen. Daniel har jo forresten truffet tanta til Sverre på toget en gang han var med mormor på togtur. Festelig at han tilfeldigvis treffer folk som kjenner han igjen herfra :)

Vi hadde det veldig koselig, og jeg må si at det er trist at permisjonstiden med barselgruppa er over (og tanta til Sverre burde jo vært innlemmet i gruppa for lenge siden!!).

Vi kom hjem i akkurat passelig tid til å ta kveldsstellet, og siden har mor slappet av i sofaen. I skrivende stund feirer jeg at vi har fått barnehageplass med et nydelig glass rosè, og venter på at pappaen til Daniel skal komme hjem fra jobb. Life is good!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det var superkoselig å treffe dere! Deilig å være sammen med jevnaldrende barn, da blir hverfall Ivar mindre masete enn han er hjemme;-)

Anne-Marte sa...

Veldig hyggelig, som alltid! :-) Stakkars Sverre ser litt pjusk ut, der han sitter. Litt sliten etter barnehagedagen og herjing med kompisene, tydeligvis.

Elisabeth sa...

Bondegården på Kampen er super. Der var vi også en del da vi bodde i tigerstaden. Bloggverden er morsom. Gikk tilfeldigvis innom bloggen til mamman til Ivar, og da viste det seg at jeg er (var) kollega med mannen hennes.

Nyt dagene videre! Og gratulerer med barnehageplass!!! :-)

Anonym sa...

He-he, verden er neimen ikke stor... Bjørn Sigurd kommer tilbake til høsten, så da er dere kolleger igjen snart. Han hilser og spør når du skal begynne å jobbe igjen!?

Elisabeth sa...

Du må hilse tilbake!! Vi har flyttet fra Oslo til Sandefjord rett før tvillingene ble født i fjor. Så da blir det ikke flere koselige år på Løkeberg på meg desverre.

mona sa...

Hihi.. Liten verden, ja :)