mandag 26. juli 2010

Flere bokanbefalinger for de minste

Jeg har tidligere skrytt av en annen av Krokodille-Knut bøkene. Etter det bestilte vi flere bøker i samme serien. To av bøkene skuffet litt, siden det bare var sånne halvsider imellom de hele sidene (det var visst ikke noe stas).
Men denne boken her "hva har du der Krokodille-Knut?" må jo være noe av det ypperste man får tak i av pop-up bøker til de minste. Den er større enn de andre Krokodille-Knut bøkene, og det popper ting opp på hver side. Helt super!!
Den ander boka som kan inkluderes i samlingen over favorittbøker, er denne boka her "Spøkelses huset, av Jan Pienkowski". Her er det ting som popper opp, klaffer man kan åpne, edderkopper som henger ned og alt man kan ønske seg av dilldall å fikle med. En klar favoritt fra første dag!
Vi kjøpte den på mammutsalget i høst/vinter, så den har vi hatt en god stund. Vi kjøpte også en utgave i gave til noen venner som har barn på 2 og 6 år, og 6 åringen syntes også at boken var stor stas. Så den kan trygt anbefales for større barn enn Daniel også :)
Faren er bare at når barna får sånne bøker som dette, så er det plutselig ikke noe spennende med vanlige bøker lenger..
Og husk å kjøpe nok tape, sånn at du kan reparere alle tingene som blir dratt av etterhvert ;)

1 kommentar:

Mariann sa...

Takk for fine tips. Jeg skal notere meg de bak øret så neste gang jeg er innom bokhandleren så skal jeg se etter de ;)
Ha en glitrende mandags kveld