tirsdag 27. juli 2010

Familielikheter

Jeg synes det er morsomt å sammenligne gamle bilder for å se hvem Daniel ligner på. Når vi snakker med folk, så har alle forskjellig mening om hvem han er lik. Han er nok en god blanding av både mammaen og pappaen sin, og må tydeligvis ha fått det beste fra oss begge, siden han er så søt ;)

8 kommentarer:

Siv Iren sa...

Han er utrolig lik dere begge, men jeg vil si at på disse bildene ligner han mest på det bildet på venstresiden, som er deg? Det morsomme er jo at du og Erling var like når dere var små, eller hvertfall ser det sånn ut på bildene:)

Marie sa...

Mamma og onkel, mener jeg! :)

Marianne sa...

Jammen altså; er det du som er til venstre? I så fall er jo Daniel en tro kopi! SÅ like a gitt!!!
Det der må jeg hjem og sjekke etter ferien selv.. mye enklere å se slikt på bilder :)

Elin sa...

Ja det er morsomt å sammeligne bilder! Alle mener jo at W er så lik pappaen sin, så jeg leter desperat etter noe som kan knytte han til meg ;)
Her var jo Daniel veldig lik mammaen sin! Jeg har ved tidligere sammenligninger sagt at han var veldig lik pappaen, men det har nok forandret seg en smule, selv om jeg helt klart ser enkelte trekk enda.

Gøril sa...

Synes han er veldig lik mammaen sin på disse bildene jeg :)

Janet sa...

Her var han veldig lik på barnet på bildet til venstre som må være deg? Søte bilder :)

mona sa...

Det er mor som er på bildet til venstre, ja :) Jeg synes igrunn at Daniel er ganske lik pappaen sin på det bildet til høyre. Kanskje andre mener at han er så lik meg, siden han har akkurat samme hår (bare litt lysere)!? Jeg ser jo at han er litt lik meg ellers også altså, men jeg synes igrunn ikke at han er mer lik meg enn pappaen.

Siv Iren sa...

Jeg syns det er noe rundt øynene som er så likt.