torsdag 22. juli 2010

Et aldri så lite kupp

I går tok vi turen innom lindex. Der hadde de jo salg, med 70% rabatt :) Det liker vi! Jeg aner ikke hvordan kvaliteten er på regntøyet deres, men når det er så billig kunne jeg ikke la være. Jeg satser på at han uansett ikke får brukt det så mye før det er for smått.

I tillegg kjøpte vi to t-skjorter som passer til neste sommer og en lue som er litt sommertlig (den tenker jeg at vi tar med når vi reiser nordover i august). Alt til den nette sum av 200,-

Daniel så litt badboy ut i den nye lua med strips over øyet, han er egentlig svigermors drøm altså ;)

3 kommentarer:

Elin sa...

Jeg skal ta turen på Lindex i dag (om bare gullgutten vil våkne fra duppen sin...)! Håper jeg finner noen kupp jeg også!! :D

Gøril sa...

Åhh, så herlig.
Jeg tror jammen det blir en tur på lindex for oss i morgen også.

Han så skikkelig tøff ut i den lua. En tøff svigermors drøm ;)

¤ Mini&moi ¤ sa...

Takk for kommentar:-) Det kan se ut til at Vetle har hatt/har munn,fot og håndsyke i tillegg til at tenner har kommet, så det er mest sannynlig derfor han har vært så ekstrem de siste dagene. Nå sliter vi kun med å få i han mat. Håper det ordne seg snart.
En skikkelig tøff Daniel det der:-) Salg er gøy! Var på Lindex på onsdag selv og kapret en hettejakke, bukse og joggebukse til Vetle, for den nette sum av 143 kroner. Da går det an å kjøpe litt!

Ha en fin helg videre med sjarmøren!