lørdag 10. juli 2010

En nydelig dag i provinsen

I dag tok vi turen ut i provinsen for å besøke Daniel sin mormor og morfar. Der var også fetter Kornelius på besøk, så Daniel har virkelig storkost seg :)

Mens Daniel sov formiddagsluren sin dro pappaen til Daniel og jeg for å handle litt. Da vi kom tilbake satt gutta akkurat og fikk på seg klær, etter en lang økt i det lille plaskebassenget som mormor og morfar har gått til innkjøp av.Da passet det jo perfekt at Daniel sin mamma og pappa hadde kjøpt med denne sklia fra extra leker (for morfar sin regning ;)). Sklia er av et merke som heter smoby (tror jeg det var) og kostet 799,-


Daniel slet litt med å komme opp på det første trinnet. Men hvis man hjalp han opp der, så klatret han fint opp resten selv. Jeg tipper han klarer det første trinnet også i løpet av kort tid! Sklia var ihvertfall superpopulær, så jeg tror det var et godt kjøp :)

Og til sist et bilde av Daniel som læres opp i å rake gresset. Det er vel derfor man får barn?? Altså for å ha noen som kan vaske, klippe gress, måke snø osv. for deg!? ;)


I kveld har vi hatt besøk av tante Silja, to fettere og en kusine. Kjempekoselig!!

Håper alle andre har hatt en like fin lørdag!

Ingen kommentarer: