fredag 9. juli 2010

Fredag og eggerøre

I dag har Daniel og jeg vært på farten hele dagen. Vi skulle bare ut en snartur på formiddagen, men mens vi var ute ringte Daniel sin tante og lurte på om vi ikke skulle trille en tur. Det ble til at vi var sammen tante og fetter Kornelius hele dagen, og kom hjem rett før sengetid. Veldig koselig!

På vei hjem gikk Daniel og jeg innom butikken for å handle litt. Da vi kom inn døra satt jeg bare handleposen fra meg på kjøkkenet, plasserte Daniel foran lekekassa og gikk for å tisse. Mens jeg var på do hørte jeg at Daniel romsterte fornøyd med lekene sine. Sjokket var derfor stort da jeg kom ut fra doen og skjønte at det ikke var lekene han hadde romstert med... Han hadde nemlig funnet frem pakken med egg fra handleposen, og trillet alle eggene utover gulvet. Iiik!!
Jeg måtte bare få ryddet det bort i full fart før flere egg gikk i stykker, så jeg fikk dessverre ikke foreviget det hele med kameraet. Hehe..
Så nå står det et desilitermål i kjøleskapet med fem egg som må brukes snart. De holder seg vel til i morgen selv om de er åpnet?? Isåfall får far i huset bestemme om han vil lage omelett, eller om han har lyst til å bake ;)

Håper alle får en super helg (med eller uten eggerøre)!!


2 kommentarer:

Mariann sa...

Oj, oj, oj da hadde jeg også blitt litt stressa. Tror de skal holde seg bra en dag i kjølen, omelett til frokost eller lunsj er jo topp da, men om mannen baker er vel det hakket bedre, hehe. Nei, ikke så moro med brev fra doktorn idag, men ingenting er jo sikkert, bare en dårlig prøve :(, så får bare vente og se videre. Nå koser vi oss med sommer og sol :) KLEM

Marianne sa...

Egg er, så vidt jeg vet, en av de mer hardføre matvarene vi har så eggerøre eller bakst i morgen går nok finfint :)
Skjønner jo Daniel da.. tror jeg hadde gått for eggene om jeg var liten og. De er lette, runde, kalde, rare... mye morsommere enn vanlige leker det ;)

Ny bloggadr forresten... hoppet over til fienden blogspot ;)