mandag 24. mai 2010

Bryllupsfest og barnevakt

Da er lillegull tilbake etter to døgn hos mormor og morfar. Mor og far har storkost seg med barnefri, selv om vi har savnet han veldig. Vi har vært på bryllupsfest, tatt et glass vin ute og vært på besøk hos venner, siden han dro hjemmefra. Og så har vi selvsagt sovet leenge hver dag :)

Min kjæres venner som giftet seg valgte å ha en middag samme dag som vielsen, hvor de kun inviterte familie og de helt nermeste vennene. Dagen etter hadde de altså en bryllupsfest, hvor de hadde invitert masse venner. En super løsning, spør du meg! Vi fikk servert nydelig buffet, vin, øl og cava. Og så var det mange musikalste innslag. Siden begge jobber i musikkbransjen, var det flere kjente fjes som sang og spilte. Det ble utvilsomt en skikkelig vellykket fest, og jeg tror at alle koste seg veldig.

I kveld måtte vi bare få Daniel i seng halvannen time før han egentlig pleier å legge seg. Han var stuptrøtt og passelig gretten, så det ble dessverre ikke den gjensynsgleden som vi hadde håpet på. Det var kanskje en blanding av at han våknet tidlig i dag, sov litt lite på dagen og at han var fornærmet for at mamma og pappa hadde vært så lenge borte??
Vi satser på at han er i strålende humør når han våkner i morgen, og at han ikke våkner alt for tidlig pga at han la seg så tidlig i kveld ;)3 kommentarer:

Elin sa...

Godt å høre at dere har hatt en fin helg og at dere har kost dere med barnefri!
Håper Daniel er i bedre humør i morgen!
:)

Mariann sa...

Håper godgutten er i slaget idag. Her ble det opp og hopp kl 5.30, gjeeeesp sier nå jeg. Vi stikker til Chicago og blir der i 10 dager. Skal en helg på spa og golfresort og litt hos venner, men mest byferie.. gleder meg masse... selvom det sikkert blir en utfordring å fly alene med snuppa. Det er heldigvis en dagflight så da bør humøret være på topp og jeg slipper dårlig samvittighet for sovende medpassasjerer om hun skulle bli grinete :)

Ha en topp tirsdag.

Mariann sa...

Har allerede lokalisert en babies r us og skal dit så snart vi lander og kjøpe en MacLaren reisetrille, skal nemlig reise vognløst... blir for mye pes å drasse med det alene, og som du sier, det er jo helt latterlig mye billigere over there :)

Fin dag til dere også.