lørdag 22. mai 2010

Bryllup

Som de fleste andre damer, så elsker jeg å gå i bryllup :) I dag har Daniel fått være med i sitt første. Det vil kanskje være å overdrive å si at han var like begeistret som sin mor, men det gikk veldig fint å ha han med. Mor hadde lurt noen bøker i stelleveska, så når lille ble utålmodig i kirken hadde vi noe å titte på.
Bryllupet var fantastisk fint, med herlige musikalske innslag. Og bruden var selvsagt den aller vakreste, med nydelig kjole og supersøte sommerblomster i håret. Vi gleder oss til bryllupsfesten i morgen!

Nå har Daniel blitt med mormor og morfar ut i provinsen. Der skal han være helt til mandag. Det blir første gang han er borte fra mamma og pappa i hele to døgn. Jeg tipper det blir verst for mor og far ;)Det vakre brudeparet

3 kommentarer:

Mariann sa...

Han er en flott gutt han Daniel.
Stolt må du bare være, flott flott

Karianne sa...

Jaaa elsker bryllup. Skal i ett 5.juni vi, men det er bare fest da. Vielsen var i fjor, uten at noen visste det hehe. Hvem er det som gifter seg?

Mariann sa...

Så herlig bilde av brudeparet. Det hjelper jo også på at været er helt fabelaktig da. Håper dere koser dere uten barn i helgen. Jeg har levert Emilie til min mor og har Kjetil i USA, rart men også fantastisk deilig. Ha en topp fest ;)