lørdag 24. april 2010

En fin dag :)

Dagen i dag begynte med at jeg fikk åpne noen fiine pakker :) Den ene var det til og med så fint papir på at jeg måtte ta bilde. Litt utpå dagen satt vi kursen mot Fredrikstad og Sverige.

Først en tur til Fredrikstad, fordi jeg hadde lyst til å prøve å ta noen nye bilder i leiligheten min der. Jeg er nemlig ikke helt fornøyd med bildene i annonsen, og siden det ikke kommer folk på visning, så tenkte jeg at jeg hadde lyst til å gjøre et forsøk. Jeg fikk låne en vidvinkel linse av en kollega av Erling. Dessverre var den ikke vid nok, så det ble vanskelig å ta bilder. Jeg har ikke fått tittet ordenlig på de enda, men tviler på at de er bra nok til å brukes.

Jaja, hovedformålet med turen ble derfor en harrytur til Sverige. Så nå er både fryseren og kjøleskapet fylt opp med godsaker :)


Vi var faktisk ikke hjemme før kl 21 i kveld, så vi rakk akkurat hjem til Daniel sin leggetid. Utrolig nok holdt han seg våken hele veien hjem også (men pappa måtte for en gangs skyld sitte i baksetet), så det var igrunn perfekt timing :)


Jeg må jo vise frem et par av gavene jeg fikk i dag også.. Jeg har nemlig lenge siklet på denne sorte stellevesken fra byStroom, type Aida. Altså, jeg må bare innrømme at jeg er dritt lei av den stellevesken jeg hadde fra før. Jeg har tross alt brukt den hver dag i et år nå, og den begynner også å bli ganske slitt. Men jeg syntes ikke at jeg kunne forsvare å kjøpe meg en ny, så da var det ekstra stas å få en i gave :D


Men den største gaven av alle ligger i den esken her.. Gjett om jeg gleder meg til å prøve den ut!! Så nå blir det nok noen syprosjekter fremover. Hvis jeg får litt dreisen på syingen, så vurderer jeg faktisk å åpne en epla-butikk for å prøve å selge litt (da kunne jeg jo solgt noen uglebilder også). Vi får se hvordan det går og hvor mye tid jeg får til å sy først :)

Og til alle som har fått med seg at det er min dag i dag, tusen takk for alle gratulasjoner!!

5 kommentarer:

¤ Mini&moi ¤ sa...

Gratulerer med dagen! Virker som den har vært veldig fin.
Synes stellevesken var knall - sikler på noe liknende jeg også, men det får event. bli neste gang den kommer en liten i hus;-)

God natt-klem

Pia sa...

Gratulerer så mye med dagen!!!!
Så nå skal du også kaste deg på sy-bølgen?

Gøril sa...

Gratulerer så mye med dagen Mona. Så fine gaver, jeg gleder meg til å se alt du skal trylle frem ved hjelp av symaskinen.

Astrid sa...

Gratulerer med dagen Mona.
Hadde glemt den hadde det ikke vært for denne påminnelsen.

Hilsen tante Astrid

mona sa...

Takk, takk :)
Pia: Hehe, hiver meg rett inn i sybølgen. Har jo sydd bittelitt på mammas symaskin det siste året, og synes at det er ganske morsomt :)