fredag 23. april 2010

Uglebildene

Siden jeg fikk noen kommentarer på det forrige innlegget hvor flere nevnte at de kunne være interessert i å kjøpe et uglebilde, så lager jeg et eget lite innlegg om dette. Dette er jo utvilsomt en fristende tanke, ettersom jeg har permisjon uten lønn og er blakk som en kirkerotte...

Hva synes du at jeg evt kunne tatt for et bilde?? Disse er i str 15 x 15. Jeg kunne jo alltids malt noen litt større også hvis det hadde vært interesse for det..

Fru ugle


Hr ugle (bildet er dessverre bittelitt uskarpt)


Frøken ugle


Uglefamilien ;)6 kommentarer:

Mariann sa...

Du får regne litt på det, først hvor mye koster materialene, hvor mye kan det komme til å koste når du sender det og hvor mye skal du ta betalt for tiden du bruker?
Så tar du 2 eller 3 kalkylen.
Lykke til

Elin sa...

Etter å ha kikket litt rundt på epla så tror jeg du lett kan ta 200-300 kr for et sånt!! Og frakt utenom. Som du selv sa, så er ugler i vinden for tiden ;)

De var utrolig flotte så jeg tror ikke du kommer til å få noe problem med å få de solgt!
Du skal ikke se bort ifra at jeg legger inn en bestilling etterhvert ;)
Enig med en av de som kommenterte i innlegget under (husker ikke hvem det var...), lag deg en eplabutikk og legg ut for salg :D

Gøril sa...

Jeg aner ikke hva du kan ta betalt, men jeg er villig til å ofre noen kroner for et rosa og rødt uglebilde, for å si det sånn ;-)
Og om du lager større bilder, ja så er jeg villig til å ofre enda noen kroner.

Beate Kristine sa...

Hihi - Tenkte jeg skulle plage deg på facebook, men FBsidene rikker seg ikke! GRATULEEERER med dagen :D Håper du får en deilig bursdag!29!! Juhu!

Utrolig kule uglebilder!! Enig med Elin. 2-300. Så kan man redusere prisen noe ved kjøp av sett på tre ;) + porto, så må kjøper selv velge evt brevpost for egen risiko eller registrert post for egen regning :)

Jeg har ugleskisser som er ca ett år gamle - kjenner jeg ble skikkelig inspirert til å grave de frem :D Skulle liksom bli barnerompynt - men så ble de skuffefyll i steden ^^

Mariann sa...

Dødsflink er du :). Wow. Og grattis med dagen, kommer til å huske på deg, for du har samme dag som Kjetil :). Kos deg i kveld. Klem

Mariann sa...

Har du bursdag og sier ingenting;)
Gratulerer med dagen og jeg håper du koser deg glugg i hjel i kveld.
Ang bildene jeg spurte så pent om du kunne male for meg så har jeg faktisk handlet inn materialer til å prøve å male selv.
Men blir det riktig så galt så kommer jeg nok til å be deg om hjelp.
Ønsk meg lykke til og kjenner jeg meg selv rett så kommer prosjektet til å ligge å vente på meg en god stund før jeg tar til meg motet med det første strøket.
Gratulerer med dagen igjen Mona;)