søndag 25. april 2010

Barnebursdag og en aldri så liten forelskelse...

I dag har Daniel og mammaen til Daniel vært i barnebursdag. Det er Daniel sin kompis, William som fylte 1 år for litt siden og som feiret i dag. Nå var det lenge siden vi hadde sett William og mammaen hans, så det var veldig koselig!

Vi fikk servert masse godt; pølser, pastasalat, kaker og William sin mamma hadde til og med laget nydelig (ifølge Daniel) grønnsaksmos til de minste.


Helene og mammaen hennes var også der. Helene hadde pyntet seg så fint i dag, og fikk masse skryt for dette utrolig kule skjørtet.


Men det Daniel var mest opptatt av, var en liten nydelig jente som het Selma. Jeg tror rett og slett at Daniel har opplevd sin første lille forelskelse!! Jeg har ihvertfall aldri sett han oppføre seg på denne måten.. Han både la hodet sitt inntil henne for å kose, og klappet henne forsiktig over håret. Jeg har jo tidligere nevnt dette med Daniel og hår; han elsker å dra i hår!!


Han var så snill og omtenksom med Selma, at mor sluttet helt å bekymre seg for at han skal lugge noen når han begynner i barnehagen. Fineste og snilleste gutten til mammaen sin :)

3 kommentarer:

Gøril sa...

Tilde ville så gjerne være den eneste ene som skulle få være kjæresten til Daniel, men jeg ser jo at det er et problem. Tilde har jo ikke hår- iiik.
Men man kan jo kose på de hårløse også, sant?

Daniel var nydelig i finskjorta si. Fine bilder :)

Anonym sa...

Hei! Takk for i går. Kjekt å finne stoff om min lille Selma her:) Koselig blogg du har! Jeg har brukt tipset ditt, og har startet butikk på epla jeg også. Den er heller ikke publisert ennå, men skal nok legge ut noen vognposer, mei taier og diverse etterhvert. Blir spennende!

mona sa...

Gøril: Hihi, Daniel vil nok kose med Tilde også selv om hun ikke har hår!! :)