mandag 5. april 2010

Darth Vader er tilbake

Jada, Daniel høres ut som Darth Vader igjen. Heldigvis bare når han er aktiv da, og han er i fin form ellers. I natt derimot, så våknet han og var helt tett i pusten flere ganger. Jeg synes igrunn at han hadde litt "falsk krupp hoste", men det har han ikke hatt på dagen. Vi måtte stå opp og gå ut på trappen for å få frisk luft flere ganger. Det hjalp heldigvis, og han fikk puste godt nok til at han sovnet igjen.

Vi har selvsagt bygd opp hodeenden på sengen, og har det kaldt og godt på soverommet.
For å unngå at han blir like tett (eller enda verre) til natten igjen, tok vi oss en tur på helsesenteret i dag. Der fikk vi som ventet beskjed om at han har en liten virusinfeksjon, og vi fikk låne med oss et pariapparat og medisiner. Så hvis Daniel blir like tett i natt igjen, kan mor få leke sykepleier..


I morgen er det slutt på påskeferien, og vi reiser hjemover igjen. Nå er det jammen lenge siden vi har hatt ordentlige hverdager hjemme, så det skal bli litt godt.
Jeg slenger ved et morsomt bilde som tante Hilde tok av Daniel da vi var på Ekkerøy her om dagen. Ønsker alle en fin kveld!

5 kommentarer:

Mariann sa...

Hei Mona.
Takk for kommentar
Jeg jobber innen rusmiddeletaten midt i byen, de driver å pusser opp så hele bygningen er dekket i plast og har vært i snart 1 helt år (godt at jeg har vært i mammaperm)
Huset på Nordstrand er for lite for oss så de bare tar en bitte liten oppussing for videre utleie. Det er et vernet hus så man kan ikke utvide men pusse opp litte grann må man.
Huset har fått nytt tak, nye vinduer (etter mye krangling med byantikvaren), trærne blir kuttet ned (har ikke blitt gjort på 30 år) og på innsiden blir det nye (billig) kjøkken og enkel maling.
Håper Darth Vader slipper noe tull i natt og at han sover godt gjennom hele natten.
Lykke til Mona og kos deg denne siste påske natten.

★ Heidi ★ sa...

Saa sött bilde av Daniel. Hihi, morsomme naar det begynner aa faa tenner. Adriàs bestefar sier han ligner paa en rotte opp-ned...! (med de to skarpe tennene nede altsaa!)
Litt godt aa komme hjem igjen tenker jeg selv etter fantastiske dager. Jeg misunner dere litt den ferien dere har hatt. Virker da helt fantastisk:)
KLEM!

Siv Iren sa...

God bedring til Daniel, håper han ikke blir like tett i natt. Hvertfall greit å vite at man eventuelt har det man trenger i nærheten:)

Elin sa...

Huff stakkar lillen :(
Utrolig flott at dere fikk låne et pariapparat på helsestasjonen der oppe :) Håper han kommer seg fort!
Han var så skjønn på bildet! Virkelig et sjarmtroll :)

Klem!

Bine sa...

Håper natten som kommer blir bedre! Fælt når han skal slite sånn med pusten altså :-S God bedring til den nydelige prinsen!