tirsdag 9. mars 2010

Verdens fineste strand

I dag har vi vært på båttur. Turen gikk blant annet til det som er kåret til en av verdens fineste strender, Whitehaven beach. Vi har også vært med en semisub, som er en båt med glassvinduer under vann, for å se på Great barrier reef. Og ikke minst, så har vi snorklet ved revet og sett (og tatt på) det yrende fiskelivet.


Vi har altså hatt en fantastisk fin dag, selv om været har vært litt skiftende!! Siden det er stinger season, så måtte vi ha på oss fiine stingersuits når vi skulle ut i vannet. De hadde ikke drakter som var små nok til Daniel, så vi måtte knyte opp armene og bena på drakten hans.

Han så utrolig morsom ut der han krøp rundt i vannet. Vi har filmet en herlig videosnutt som jeg hadde planer om å legge ut. Men av en eller annen grunn klarer vi ikke å få lyden synkron med filmen når vi skal legge den inn på pcèn. Utrolig irriterende!!


Daniel ville helst krype dypere og dypere ut i vannet, selv om han fikk vannet i ansiktet hver gang bølgene kom innover. Han synes at det er såå gøy å bade nå :)


I natt satser vi på at alle sover godt etter en lang og innholdsrik dag. I morgen kjører vi sørover igjen, og setter nesen mot et lite sted som heter Yeppoon (litt over 6 timers kjøring). I nærheten av Yeppoon ligger en krokodillefarm som vi har planer om å ta en nærmere kikk på.


Til sist må jeg legge ved et bilde av Daniel med den nye fortanna. Han ser så rar ut med bare en tann på den ene siden, hehe.. Vi får masse kommentarer på at han er så søt med den ene tanna, men mor håper helst at den andre også dukker opp snart ;)

6 kommentarer:

Tanja sa...

Å dette så deilig ut.. nå ønsker jeg at snøen her forsvinner snart

Elin sa...

Så utrolig fine bilder!!
Det ser og høres ut som dere koser dere stort, og det er dere vell unt :D
Her jeg bor har vi hatt storm og regn og oversvømmelser i helgen og nå har det lavet ned 50 cm våt tung snø bare siden i natt. Så NYT sommeren!

Klem til deg og Daniel fra meg og William!

Mariann sa...

Han er verdens vakreste, og som han kose seg ;)
Fortsatt god tur og kos dere masse

Silja A sa...

Å så morsomme bilder. Og nydelige Daniel da. Han så nesten ut som babyen til Skipper'n som kravler avgårde.. hihi stor klem fra tante. Her er det snøstorm og masse stengte veier. Men Hurra Harald kommer hjem i dag og har fått sykehusseng på stua :-)

Siv Iren sa...

For et utrolig morsomt bilde det med 3 tenner!:) Her viser tennene så dårlig at jeg har ikke fått tatt noe skikkelig bilde av de, på tross av at det er 4. Her tok det ca 1 uke mellom nr 3 og 4:)

Marianne sa...

Kjære guttemamma

Jeg "frir" til dere her i bloggverden om litt hjelp! Lurer nemlig på om du kunne tenke deg å bruke noen minutter på å dele dine meninger med meg og samtidig bli med i trekningen av min give-away.

Gå inn på http://mammasgutter.com/spørsmal-til-guttemammaer-og-give-away/

Blir kjempeglad for all hjelp!
Klem fra Marianne