fredag 12. mars 2010

Kenguru og krokodiller

Vi begynte nesten å lure på om "no worries" mentaliteten hadde gått kenguruene til hodet her, siden alle kenguruene vi så lå og "slappet" av langs med veien. Men da vi ankom hotellet vårt i Yeppoon her om dagen, fikk vi endelig sett noen hoppende kenguruer.

Da vi gikk for å spise på kvelden, dukket kenguruene opp på nytt. Mor var selvfølgelig ivrig på å få tatt bilder av Daniel sammen med kenguruene. Så selv om far var noe skeptisk, fikk vi tatt det morsomme bildet over.
Bare for å nevne det, så var kenguruene redde og hoppet vekk så snart vi kom nærmere enn det Daniel sitter på bildet..Far fikk endelig sett kenguruer i hoppende levende live. Et stort øyeblikk!I går fikk vi sett enda flere ville dyr da vi dro på en krokodillefarm. Her er et bilde av pappaen til Daniel som mater en av krokodillene. Det er mulig at han ser litt ugjenkjennelig ut med regnjakke og hatt.. Vi spurte om å få ta med Daniel innenfor for å holde han opp sammen med krokodillen, men det fikk vi av en eller annen grunn ikke lov til. Tenk så morsomt å få et bilde av Daniel sammen med denne herlige krokofanten ;)Heldigvis fikk vi et bilde av Daniel sammen med en krokodille allikevel, selv om denne krokodillen var skuffende liten. Den var veldig søt da..

Nå er vi tilbake hos Marie og familien, og koser oss inne i regnværet. I morgen er det barnebursdag for Sophie her i gården. Pappaen til Daniel har lovet at han skal være sjef for alle bursdagslekene!

4 kommentarer:

Pia sa...

He he, kan jo skjønne hvorfor de ikke ville la en baby nærme seg det krokoldillemonsteret.... Tenk for noen minner dette blir! Selv om han er for liten til å huske dette i ettertid, er det stas med alle bildene! Kos dere videre!

Marianne sa...

For noen fantastiske opplevelser dere har der nede!! Viktig å få dokumentert med bilder som han kan se på når han blir større:)

Tusen takk for svar inne hos meg, det betyr masse å få innspill/bekreftelse på en idè!

Elin sa...

Wæææ!! Ingen liten krokofant på det første bildet der :/ Hadde aldri i livet turt å gå så nærme!!
Det er virkelig en opplevelsesrik tur dere er på nå! Blir nok morsomt å lete frem bilder og vise Daniel hva han har vært med på når han blir større! Stas :)

Beate Kristine sa...

Fnis! Får vondt i magen av å se på den krokodillen!

Så utrolig kule bilder av Daniel i sen store stinger-suiten!!

Kan tenke meg tiden går fort på tur! Samtidig som at det føles som en evighet når dere rekker å oppleve så utrolig masse!

Kjempegøy å se&lese! Gooood tur videre!
Klem fra meg :)