søndag 14. mars 2010

Barnebursdag og ferien går mot slutten

Ah, for en fantastisk fin ferie vi har hatt! Det er synd at tiden går såå fort. Det er fortsatt masse vi gjerne skulle gjort og sett her, så det spørs om vi ikke må tilbake en gang i fremtiden ;)

I går var det barnebursdag i Marie og familiens residens. Sophie fyller nemlig 6 år i dag, og begynner å bli stor jente.


Marie hadde ordnet med masse herlig servering. Noe av det mest populære var spyd med diverse frukt og marshmallows, jordbær dyppet i sjokolade, en kjempefin hello kitty kake og hjemmelagde minipizzaer. Marie hadde også laget en spennende skattejakt, og arrangerte diverse leker. Jeg er helt sikker på at alle jentene hadde en fantastisk dag!!


Nå har vi reist til Rockhampton og tatt inn på et kjempefint hotell for natten. I morgen skal vi en tur i en dyrehage her, før vi flyr vi ned til Brisbane igjen. Da er det bare en natt igjen før vi starter på hjemreisen..


Det var litt trist å si farvel til Marie og familien i dag. Vi har hatt det utrolig fint på besøk der. Tusen takk for gjestfriheten deres!!

4 kommentarer:

Mariann sa...

Det er rart at dere skal hjem snart, føler at dere dro ned for bare et par dager siden jeg. Mye som skjer her også :). Virker som dere har hatt en fantastisk fin ferie da, og at det har gått kjempefint med Daniel og tidsforskjell og slikt. Nyyyyt den siste tiden, og lykke til med reisen hjem. Her er det strååååålende sol idag og regner med dere kommer hjem til ganske mye mindre snø og masse vår!! KLEM

Regni sa...

Skal dere hjem allerede, tenkte jeg. Jammen har ukene gått fort. Dere har jo fått gjort litt av hvert i løpet av ferien, og fått sett mye. Jeg har fått en liten dose Australia gjennom reisebloggingen din, og er om mulig enda mer ivrig på å komme meg på flyet.

Det ser herlig ut hos Marie, og det hørtes absolutt ut som om bursdagsselskapet var en hit.

Kos dere siste dagen i Brisbane, og god tur hjemover.

★ Heidi ★ sa...

Virker som dere har hatt det toppen:)
Alle gode ting har jo en ende, men tipper dere kommer til aa leve lenge paa den fine turen!
Tusen takk for bursdagshilsen til Adrià:)
Riktig god tur hjem snart!!
KLEM!

Marie sa...

Tusen takk for besoeket! Det har vaert kjempekoselig! Lille Daniel er jo bare en droem av en baby! :) *smile smile smile* Dere sitter vel paa flyet naa, og sover forhaapentligvis.. hihi!
Zara spoer etter "Baby" med jevne mellomrom, hun skulle gjerne hatt han her litt lenger!
Gi familien din en stor klem fra meg!

Glad i deg!
Marie