onsdag 3. mars 2010

Piknik

I dag har det deilig vær! Ihvertfall hvis du spør meg som ikke er så glad i at det er alt for varmt og knallsol. I dag har det vært litt overskyet, litt sol og noen små byger. Vi benyttet sjansen til å dra ut på piknik og en liten tur på stranden.


Marie hadde laget en nydelig pai (som jeg har sagt at hun blogge oppskriften på), og siden det var MYE vind så var det ingen mygg som plaget oss under måltidet.

Daniel har heldigvis fått sovet ordentlig i et par netter nå, og i morges tittet en liten fortann frem i munnen hans. I kveld har han vært tilbake til sitt gode gamle jeg, og vært i knallhumør.


Siden det er meldt bare regn her de neste dagene, har vi bestemt oss for å kjøre nordover allerede i morgen. Da kjører vi først til et lite sted som heter Sarena beach, hvor vi skal tilbringe en natt. Deretter kjører vi videre til Whitsundays på torsdag.


Så da er det bare å krysse fingrene for at været der oppe er bra. Det er ihvertfall meldt bedre enn her.. Det ville jo vært litt kjipt å komme hjem igjen like likbleke som vi er i dag ;)


Jeg syntes at jeg måtte vise frem noen bilder fra i dag. Daniel var såå morsom da han fikk sitte på stranden mens vannet skylte såvidt over han. Han smakte også på sand for første gang i sitt liv, og det var tydeligvis godt nok til at han måtte smake enda en gang..

5 kommentarer:

Regni sa...

Koselig med oppdateringer fra down under. Så godt at tannen tittet frem så Daniel slipper å plages i ferien. Håper solen titter frem litt oftere heretter, og ha en super tur nordover!

Wenche sa...

Så fint bilde av Daniel på stranda!
Åååå... Så misunnelig!
Det må være helt himmelsk å være et sted hvor babyene kan ha på seg lite klær og krabbe rundt utendørs.

Karianne sa...

Åååå ser at dere storkoser dere:) Nyt dagene og velkommen hjem til vår. Her har nemlig endelig solen dukket frem og snøen har begynt å smelte. jippi!!!
Ha en super ferie videre. Stor klem

Gøril sa...

åhhh, så fine bilder og så koselig dere har det.
jeg blir litt misunnelig ja.

Marianne sa...

Å-det ser virkelig helt fantastisk ut med strand og sommer...
For en deilig tid å reise på -når dere kommer hjem er det sikkert blitt vår og fint her og:)