fredag 5. mars 2010

Airlie beach

Nå sitter mor på verandaen med en kaldt glass hvitvin og nyter utsikten over Airlie beach. For et fantastisk sted!!
I går kjørte vi avgårde, og målet var et lite sted som heter Sarina beach. Turen skulle ta ca fem timer, og vi var ved godt mot da vi startet. Mor var sjåfør, og kom kanskje litt dårlig ut med å legge seg på høyre side av veien ut fra huset til Marie og Tim. Feilen ble heldigvis raskt oppdaget, og vi fortsatte videre. Etter nesten 6 timer og to stopp senere ankom vi Sarina, og handlet med oss litt mat på butikken. Det var nå det meste begynte å gå galt....


Vi var utrolig slitne, og gledet oss stort til å slappe av på motellet. Far hadde slått opp kjørerute på gps'en på telefonen, det er jo praktisk å ha et kart å følge!!?? Først klarte vi å kjøre forbi avkjørselen og måtte snu. Da vi endelig kom til avkjørselen ble vi noe skeptiske.. Veien var smal, og det var ingen skilter. Da vi kom lenger inn på vegen ble den enda smalere og det var ingen asfalt å spore.. Vi begynte å lure litt på hva slags hotell vi hadde booket oss inn på. Da vegen gikk over til å være en sti, og kyrne rautet ved siden av bilen skjønte vi at det bare var å snu.


Vi kom tilbake på veien, og spurte en mann om råd. Såvidt vi forstod det, så kunne vi følge veien vi da var inne på (en parallellvei til hovedveien) et stykke bort og over jernbaneskinnene. Veien ble på nytt smalere og smalere, og det endte med at vi måtte rygge tilbake et laangt stykke. Puh, ute på hovedveien igjen.


Da vi endelig fant nedkjøringen til Sarina beach, var vi lykkelige!! Uheldigvis så regnet det, og det dugget sånn på ruta at vi knapt kunne se veien. Etter ti minutter på denne veien sier plutselig far "eh har bensinmåleren lyst lenge??". Shit, mor har vært så opptatt med å finne veien at hun ikke aner, og pila er heelt i bunn. Det er bare å snu og håpe at man kommer seg tilbake til Sarina og bensinstasjonen.


Vi var igjen meget lykkelige da vi rakk frem til bensinstasjonen og kunne sette nesen mot Sarina beach igjen. Jeg tror jeg bare sier raskt at gps'en på nytt forsøkte å sende oss inn en ikke eksisterende vei, men vi fant da frem til slutt. Vi vil takke vår fantastiske sønn for at han var i godt humør helt til det bare var siste biten ned til hotellet igjen!!


Da vi våknet opp til denne utsikten i morges var imidlertid alle sorger glemt...
Vi sjekket ut kl 10 og gikk en tur på stranden før vi kjørte videre mot Whitsundays og Airlie beachI dag gikk heldigvis turen som smurt, og i skrivende stund nyter mor et glass vin til denne utsikten (bare at det er mørkt da, så det er mest lys jeg ser)Vi har allerede fått testet ut bassenget som hører til hotellet, og livet er herlig!!!! Hotellet heter forresten Sea star apartments og kan virkelig anbefales! Knallfine og store leiligheter, fantastisk utsikt og fint basseng - i tillegg er det ikke så gal pris.


Det ble visst et langt innlegg. Hvis du fortsatt henger med, så ønsker jeg deg en super dag!

8 kommentarer:

¤ Mini&moi ¤ sa...

Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves;-)
Høres ut som dere har det som plommen i egget! Ta gjerne med litt varme hjem til Norge, selv om det ikke er så halvgæli her om dagen heller.

Kos dere videre!

Pia sa...

Herlige bilder! Kos dere videre! Her snør det!

Julie sa...

Det så deilig ut! Jeg vil også reise. Hehe.

Beate Kristine sa...

Aaaaaaaah! Så himmelsk å komme inn her for oppdatering! Ekstremt mye solenergi, og ekstremt smittende feriefølelse. Deilig! Gleder meg til å få lov til å følge dere videre rundt på ferie! :D Kose dere så masse! Jeg tror også australsk sand smaker helt greit, i hvertfall ser det godt nok ut til å måtte smake to ganger selv om det ikke var så himla digg første smaken ;)

Beate Kristine sa...

Og forresten: Litt kontrast på rødneset luebilde i headingen og feriebildene. Hehe. Grattis med fortann oppe!! Eller grattis med at den er ferdig utkommet - måtte den neste vente til dere er vel hjemme igjen!!

Anonym sa...

For et drømmested....
Og de strandbildene av Daniel er virkelig flotte.
Det var også artig å se de bildene av han hvor han sitter og leker på gulvet med jenta. Blitt "storgutt" plutselig- og like blid.
Husk å nyt palman, varmen og oppholdet.
Klæmma i massevis fra Tante Hilde

Anonym sa...

Gratulerer med tanna Daniel! Trodde ikke at de hadde tannfe i Australia ;-)

Regni sa...

Så nydelige bilder og flott oppdatering. Jeg kan nesten kjenne varmen helt hit!