tirsdag 2. mars 2010

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær...

Hehe, den overskriften passer vel godt til været dere har hjemme om dagen ;) Dessverre, så passer den litt her også. Det har heldigvis ikke vært så ille da, men vi har bare hatt den ene dagen med sol så langt. Ellers har det regnet, vært overskyet og innimellom har solen såvidt tittet frem. For min del trenger det ikke å være knallsol, men det hadde vært fint om det ikke regnet da.

I går kjørte vi nordover i ca 6 timer før vi kom frem til min venninne Marie og hennes familie. Turen gikk veldig fint. Vi trodde egentlig at Daniel skulle sove mesteparten av turen, siden han ikke hadde sovet noe særlig natten i forveien (jada, for her er fortennene på vei ut). Han sov ikke hele veien da, men fikk seg ihvertfall to gode blunder.
I natt sov han heldigvis endelig godt, så vi satser på at han gjør det samme denne natten!

Det var utrolig koselig å treffe Marie og familien igjen! Sist vi så hverandre var da Marie og jentene var i Norge for snart 1 1/2 år siden, og jeg har aldri sett huset eller det lille stedet de bor før.
De bor på et kjempekoselig lite sted ved kysten, og har et kjempefint hus med et stoort gjesterom som vi har fått låne. Daniel har allerede fått to gode venninner, og koser seg på det fine lekerommet deres.

I dag har vi vært på en kjøretur, på shopping, og til sist så dristet mammaen og pappaen til Daniel seg på en liten trilletur sammen med Daniel. Det var oppholdsvær, og vi gikk en tur til et senter, hvor vi spiste en god lunch og handlet litt. På veien hjem igjen tok vi obligatoriske bilder foran veiskilt med kenguru (se bildet over), før vi la merke til at himmelen var faretruende svart og vi hørte tordenet. Vi rakk såvidt å løpe hjem i småregn før det høljet ned..


De nærmeste dagene har vi bl.a. planer om å besøke en krokodillefarm, besøke en liten dyrepark, dra på kengurusafari og forhåpentligvis en tur eller to på stranden. Vi koser oss altså veldig!!

Håper alle der hjemme koser seg i snøværet!

3 kommentarer:

Gøril sa...

Så hyggelig å lese om dagene deres. Jeg ser jeg har hermet veldig i forhold til utseende på bloggen. Du får da det som en komplement. Jeg visste ikke at det var så likt, hehe..

Kos dere videre :)

Elin sa...

Jo takk for den, vi skal kose oss ;) Fryse, men kose oss hehe :)

Veldig koselig å lese om ferien deres! Kjenner jeg gleder meg litt mer til sol og sommer for hvert innlegg du poster her :)
Det tok sin tid før jeg skjønte hva det var bilde av på det nederste bildet!

Kos dere masse!

Pia sa...

Det ser ut som om dere har det flott!