søndag 28. februar 2010

Deilig sol og sommer

Dagen i dag begynte tidlig, og vi har også fått mye ut av den. Det har vært deilig sommervær, litt i varmeste laget rundt kl 12, men ellers utrolig herlig!! Vi har gått en lang tur hvor vi har vært innom de viktigste stedene som botanisk hage og South Bank (hvor de har marked og hvor de har en menneskelagd strand med tilhørende "basseng").


Vi har kost oss på cafe og fått shoppet litt. Jeg må si at jeg er litt forundret over hvor vanskelig det skulle være å finne sandaler og solhatt til Daniel da. Det er masse utvalg for jenter, men nesten ingen ting å finne til gutter..


Nå sover gullet, og vi er spent på natten igjen. Vi krysser fingrene for at han sover bedre og bedre for hver natt nå. Natten som var våknet han kl 01 og holdt det gående til kl 03.30, og like etter kl 06 var det rise and shine.Jeg tror at mor også kommer til å ta kvelden snart. I morgen skal vi opp tidlig og kjøre til Marie og familien. Vi gleeder oss!!!

5 kommentarer:

Regni sa...

Ååh, herlig! Det er så koselig med oppdateringer, jeg ser for meg stedene du beskriver. Det ser ut som om dere koser dere i solen. God tur oppover kysten, fortsatt god ferie! :-)

Kirsti sa...

Åhhhh Mona! jeg blir ikke bare litt sjalu over disse bildene dine. Er jo Southbank jooo!!! Skulle ønske han der pappan i huset her hadde skolefri dette året, så skulle vi også dratt til Australia nå. Forresten, har du prøvd Target? der burde de ha solhatt til gutter! Kos dere videre i Australialand, her hjemme leker vi traktor med barnevogenene...ikke morro! Åhhhh....

Wenche sa...

Dette høres helt fantastisk ut!
Er helt latterlig misunnelig her jeg sitter i møkkavær-land..

Nyt ferien!

Mariann sa...

Så herlig dere ser ut til å ha det Mona!! Så hyggelig at du også har tid til oppdateringer, det er moro å følge med. Daniel får vel få seg en rååååsa solhatt da, hehe... Kos dere videre.

Marianne sa...

Så herlig at du blogger helt fra Australia! Blir bare LITT misunnelig, men... :)

Kos dere masse! Ser jo ut til at dere gjør det da... ;)