lørdag 13. februar 2010

Monas første mesterverk

Eller, mestervert er vel kanskje å ta i.. Men jeg har nå malt det første "bildet" ihvertfall. Jeg kan ikke si at jeg er så veldig fornøyd. Jeg synes at blåfargen jeg kjøpte var litt for skarp (den er faktisk enda skarpere i virkeligheten enn hva som synes på bildet). Dessuten var det vanskelig å få til "hjerterekken". Jeg hadde en pensel som var litt for stor, og en som var litt for liten. Det er godt man har noe å skylde på ;)

Hva synes dere? Er det mulig å henge dette på et soverom, eller bør jeg gjøre noe annet med det? Eventuelle tips tas imot med takk! Og det er ingen vits i å skryte med mindre dere faktisk synes at det er ok ;)
Jeg må også tilføye at ideèn har jeg stjelt fra min gode venninne, Eirin, som har malt noe i samme gate til datteren sitt soverom.

8 kommentarer:

hildeSchaathun sa...

Jeg synes det var kjeme kult og kkunne gjerne hatt det på et soverom.

Anonym sa...

Jeg synes det var kjempefint! Det kan absolutt henge på soverom! Hvis du spør søstera mi, så vil du få greie på at jeg ALDRI juger for å være høflig, det vil med andre ord si at dette er et ekte kompliment!

Elin sa...

Helt enig med de andre her - bildet ble kjempebra!!
Om du ikke vil henge det opp, så kan det få henge i huset mitt :P

Mariann sa...

Hei Mona.
KJempe lekkert synes jeg og da lurer jeg på om du tar oppdrag????
80x80 i grå, lilla og grønn(limeish)
100x40/60 i grå, lilla og grønn (limeish)
Du kan bestemme motivet ettersom jeg ser at dette kan du.
Ha en fremragende helg

Heidi Margrethe Wangen sa...

Jeg er enig med de andre, dette ble BRA!! Saa artig med hjemmelaget kunst paa veggen. Syns du absolutt skal henge det opp:)
Ikke vaer saa kritisk mot det selv, det er som du sier ditt förste mesterverk. Det ble veldig bra, det syns jeg helt oppriktig. Veldig fine sjatteringer der med de ulike blaafargene.
KLEM!

mona sa...

Takk for hyggelige tilbakemeldinger :)
Mariann: spørs om jeg tør å gjøre noe på bestilling enda altså. Hehe, føler meg litt på tynn is..

Mariann sa...

Så fint det ble, bør som de andre sier absolutt henges opp. Håper du har en fin første morsdag idag, og at kanskje kjæresten overrasker med litt romantikk. KLEM

Beate Kristine sa...

Kjempesøtt!! Kjempefine farger!! :D Hvis du skal ha det på rommet til Daniel - hva med å prøve å få til å male ett litt gammeldags tegneserie-propellfly i enden... bare for å gutte det opp litt ;) Kunne være kult å lime på ett bilde av ett til og med.... Synes jeg da... ;) men uansett kjempefint!