fredag 12. februar 2010

Fredag og nestenulykke

Da var det helg igjen gitt. I dag har Daniel og jeg kjørt bestemor til flyplassen på Rygge (vi har fått låne morfar sin bil, tusen takk :)), etterpå stoppet vi innom mormor og morfar hvor vi fikk servert deilig middag og boller.

Før middagen drev Daniel og fartet rundt på kjøkkenet mens vi andre satt og snakket. Plutselig ser vi den ene stolen bikker bakover med Daniel på slep. Alle så det, men ingen rakk å gjøre noe. Stakkars Daniel deiset i steinflisene med bakhodet først og stolen over seg. Huff, det var et mormor-, morfar-, og mammahjerte som fikk veldig vondt. Og en liten kar som fikk en liten kul både i panna og i bakhodet. Heldigvis ser han ut til å være i fin form ellers, så vi satser på at han slapp med skrekken. Det er jo egentlig utrolig hvor mye disse små tåler!

Nå har mor akkurat satt seg ned etter å ha fått gullet i seng og ryddet litt. Pappaen til Daniel er ute med noen fra jobb i dag, så da blir det fredagskveld alene for mor. Jeg tenkte at jeg skulle rigge meg til med lerret og maling foran tvèn her..
Ønsker alle en super helg!

1 kommentar:

Marianne sa...

Fysj og fysj! Litt hjerte i halsen når jeg leste det innlegget ;)
Men godt det gikk bra; det gjør jo heldigvis som regel det. Som du sier tåler de utrolig mye, og godt er det :)