søndag 31. januar 2010

Slapp søndag

I dag har vi ikke gjort så mye fornuftig. Vi er i grunn ikke så flinke til å finne på ting på søndager her i huset. Som oftest blir det en liten trilletur eller en gang i blandt middag hos mormor og morfar. Hva gjør egentlig andre barnefamilier på søndager?
Vi har endelig fått satt oss ned og tittet litt på hva vi skal gjøre på ferien vår da. Så nå venter vi bare på tilbakemelding fra flere som skal besøkes der nede, før vi kan legge den endelige planen. Det ser ut til at det blir litt bilkjøring der nede. Men det er jo forsåvidt en fin måte å se landet på, så lenge det ikke blir for lange etapper av gangen :) Vi begynner ihvertfall å glede oss veldig..

I dag fant jeg frem det lille vi har av sommerklær i passende størrelse til Daniel, for å finne ut hva som kan brukes. Vi har vært så heldig å få låne noen plagg av ei i barselgruppa, og så får vi forhåpentligvis låne litt til av en annen venninne i Bergen (hvis vi får logistikken til å gå opp). Det er jo ikke bare bare å få kjøpt sommerklær nå, dessuten har han jo vokst ut av det innen det blir sommer her i landet igjen.

6 kommentarer:

Mariann sa...

Hei Mona.
Søndager er til for å nytes og gjøre det man selv ønsker. Men bare vent til neste vinter kommer Daniel til å ønske å ake selvom det er -35.
Håper du har hatt en strålende helg, har sett bilder fra jentekveld i Son, kjempe kos.

Elin sa...

Tja... Hva vi gjør på en lat søndag?
Du kan skjekke bloggen min å lese svaret ;)

Regni sa...

Søndager blir ofte late her i huset også, det er liksom så skikkelig søndagsstemning ute også, stille og rolig og derfor blir det ikke så mye aktivitet.

Et tips ang sommerklær er å ta med litt, men kjøpe der nede. Bonds har noen fantastiske ermeløse bodyer som er helt fantastiske og som ikke koster mer enn en tjue kroner stykk tror jeg, iallefall ikke om du kjøper dem på Best&Less, det stedet Bonds er billigst. Du finner det i Myersenteret i Brisbane, og på Carindale shoppingsenter litt utenforbyen, og sikker mange andre steder også. I tillegg er det et svært outlet like ved flyplassen (DFO i Airport drive 1), og der kan du handle masse barnetøy veldig billig. Dersom dere lander i Brisbane, er det superenkelt å stikke innom der og få med seg noen essentials. Og så skal det ikke stikkes under en stol at det mange gode tilbud til for de store også... :-)

torsteinhd sa...

Deilig med slappe søndager. Søndag er "ikke bare burde burde..":)

H&M har fått noko sommerklede på nett. Litt t-skjorter og korterma bodyer ser eg.

Ferie blir bra:)

mona sa...

Takk for klestips Regni og torsteinhd!
Regni: vi lander i Brisbane ja, så spørs om vi må prøve å finne den outletbutikken :)

Merete sa...

Daniel er så søt!!
Spennende med ferieplanlegging og særlig en slik langtur som dere planlegger da. :)

Søndager blir ikke brukt til så mye her heller.. Prøver å komme oss ut om det er vær til det, men nå blir det mye inneaktiviteter som kulda er så heftig..