lørdag 30. januar 2010

Gode venner er gull verdt!

Da er jeg vel hjemme igjen etter en herlig tur til Son. Russebiljentene hadde vårt årlige julebord (litt på etterskudd på grunn av Elisabeths utdrikningslag i desember) hjemme hos Jannika.
Jeg tror faktisk at vi har hatt julebord hvert år siden vi var ferdige på videregående, så det må vel bety at dette var nr ni i rekken!? Og i år var det like hyggelig som det har vært alle de andre årene :)

Jeg er så glad for at jeg har så mange gode venner her i livet, og russebiljentene har en helt spesiell plass i hjertet mitt. Det er virkelig en unik gjeng, og vi har det alltid like morsomt!
I går manglet vi dessverre Camilla, eller Bernt, som hun går for i gjengen. Vi håper på å være fulltallige igjen neste gang!

Ida sto for maten, som var en nydelig kyllingrett. Og etter maten hadde vi vår faste pakkelek: alle kjøper to gaver hver til 50,-, og siden vi er diplomatiske, så ender alle også opp med to pakker til slutt.

Her er min lille beholdning, før vi begynner med den delen av leken hvor vi stjeler gaver fra hverandre..

Alle jentene sov over, og i dag dro jeg på harrytur til Sverige sammen Ida og Camilla (fjær). Derfor ble det nesten et døgn borte, så da var det godt å komme hjem igjen til gutta mine litt utpå dagen i dag :)

Nå er det MGP på tv, og vi har akkurat spist nydelig nachos.
Ønsker alle en fin lørdagskveld!

2 kommentarer:

Pia sa...

Ser ut som om du har hatt en fin Son-tur!
Ha ei fortsatt fin helg!

Mariann sa...

Ser ut som et vellykket treff.
Fortsatt god helg