torsdag 28. januar 2010

Noen ganger er livet så urettferdig!

Jeg hadde begynt på dette innlegget i går, da jeg fikk en melding om at Gøril hadde mistet sin kjære lille Jesper. Jeg følte at det ble feil å legge ut et innlegg uten å si noe om det, samtidig visste jeg ikke helt om jeg skulle legge ut et innlegg om det uten at Gøril hadde sagt noe i sin blogg selv.
Så Gøril: Jeg synes det er så ufattelig trist at dere har mistet den lille skatten deres. Ta vare på hverandre i denne vanskelige tiden!! Vi tenker på dere!

Det er jo også bare to dager siden Karianne mistet sin kjære venninne, Beate, i en tragisk helikopterulykke. Min kjære har også jobbet sammen med Beate, så selv om jeg ikke kjenner henne personlig, så føles det fryktelig trist og tragisk!! Vi tenker på alle som sto henne nær!

Jeg har alltid ment at det er viktig å nyte hver dag og være glad for det man har. Dette føler jeg ekstra sterkt nå.

Nå må jeg forte meg og gjøre meg klar til å reise til Son på slumber party med mine kjære russejenter. Vi fikk ikke hatt vårt årlige julebord i fjor, så det tas på etterskudd i dag. Jeg gleder meg masse til å se de beste jentene igjen!!

Legger ved noen bilder fra åpen barnehage i går + den nye sveisen til mor..

Daniel og Joakim fra barselgruppa utforsker denne fine leken


Erykah on the top of the world


Sveisen til mor. Frisøren klipte det litt lenger enn jeg egentlig hadde tenkt, siden jeg har mye fall i håret. Det blir litt kortere når det ikke rettes ut..

2 kommentarer:

Mariann sa...

Nei, livet er ikke alltid så lett å forstå, kjenner jeg fortsatt er trist etter gårsdagens lesning, selvom det ikke har rammet meg personlig.
Så moro at dere også har vært i åpen barnehage, veldig suksess her, så det skal vi gjøre masse av fremover :) Ønsker deg en god helg i Son (og fin frissa forresten) KLEM

Ida sa...

Uff, nei det er ikke rettferdig når slike ting skjer med så unge mennesker.Blir oppriktig lei meg når jeg leste om både Karianne og Gøril til tross for at jeg ikke kjenner de.

Håper dere får tankene vekk fra de triste hendelsene og at dere koser dere masse i helgen.
Du ble veldig fin på håret også:-) (minner meg på at jeg må komme meg til frisøren før jeg begynner i den nye jobben).

God helg fra meg