tirsdag 19. januar 2010

Om ca en mnd...

Så er vi her:


Hihi.. For vi har nemlig bestilt billetter til Australia! Ah, som vi gleder oss :D Vi skal besøke min gode venninne Marie, og en Australsk venninne som heter Georgie. Og så blir det nok en tur til Brisbane og forhåpentligvis til Witsundays.

Ps. Bildet har jeg stjelt fra Marie. Jeg hadde ikke tid til å spørre om samtykke, Marie. Men jeg satser på at det er greit!? ;)

7 kommentarer:

Elin sa...

Så da ble det tur!! Så godt for dere :)
Skjønner godt at du gleder deg iallefall!!
Daniel blir virkelig en bereist ung mann før han fyller året :)

Bare bittelitt missunnelig på dere som skal til sol og varme så snart...

Klem!

Pia sa...

Så spennende! Vi skal også snart ut å reise - ikke så langt som dere, men nesten...
Ha en flott dag!

Mariann sa...

Så moro Mona :) Dere er tøffe som orker den lange reisen, men så blir det jo bare helt topp når dere kommer fram da. Litt misunnelig bare. Når reiser dere og hvor lenge blir dere? Ser forresten at du ikke har logget deg på som leser av bloggen, om du logger deg på med googlekontoen din så slipper du å fornye invitasjon etter 30 dager... bare et tips :)
Klem fra meg.

Gøril sa...

Sååå morsomt. Endelig har dere bestemt dere, og nå blir det jammen meg tur akkurat der du hadde ønsket. Kan tenke meg at Regni er litt misunnelig? Eller skulle hun kanskje dra nå snart selv?

Klem

Regni sa...

Åh, så utrolig herlig! Det blir nok en fantastisk tur, og så blir det sikkert veldig hyggelig å komme tilbake til kjente trakter. Har du vært tilbake etter du kom hjem fra studiene?

Ja, Gøril, jeg er litt grønn av misunnelse akkurat nå, vi prøver jo å få til tur selv, men vet ikke helt når det lar seg gjøre. Men nå gleder jeg meg allerede til bloggoppdateringer fra down under, eller etter dere kommer hjem om du tar skikkelig ferie.

Hvem flyr dere med?

mona sa...

Regni: Jeg har ikke vært der siden jeg kom hjem fra studiene. Det var i 2005, så det begynner jo å bli noen år siden.
Vi flyr med Singapore airlines fra London. Og så har vi bestilt sas tur retur london. Fikk det til 21 000,- for alle tre. Jeg synes ikke at det var så galt.
Jeg håper at dere også får til å ta dere en tur da!! Og det kommer garantert bloggoppdateringer underveis herfra ;)

Regni sa...

Nei, det var ikke så verst pris, det har jammen endret seg fra noen år tilbake, da det glatt kostet 13-14000 per person. Det blir sikkert supert å komme tilbake, og så er det jo så varmt og godt. Hvor mange uker skal dere være der? :-)